Giulia Nahmany a explicat cum pregătește supa cremă de dovleac și care sunt ingredientele de care are nevoie pentru un astfel de preparat.
Giulia Nahmany este mereu activă pe rețelele de socializare, acolo unde împarte numeroase rețete cu toți cei care o urmăresc. Preparatele în bucătărie devin imediat combinația perfectă pentru un mic dejun, prânz sau cină, iar aceasta reușește de fiecare dată, din câteva ingrediente, să realizeze mâncăruri delicioase, care să vă scoată din orice impas atunci că nu știți ce să pregătiți în bucătărie.
Giulia a pregătit o supă cremă de dovleac și a menționat toate ingredientele de care are nevoie pentru ea.
Începe prin a tăia cei doi dovleci în două, apoi îi bagă la cuptor pe foaie de copt și adaugă peste ei condimentele. Îi umple cu ceapă și morcov, iar cât dovleacul se gătește, pregătește haloumi. După ce l-a scos de la cuptor, scoate interiorul, îl adaugă în blender alături de celelalte legume, adaugă cremă de cocos, iar la final ornează cu smântână de gătit și semințe de dovleac.
„Toamna, tot ce îmi doresc este o supă caldă pentru că este ca o îmbrățișare. Și am făcut aici o supă cremă de dovleac și este absolut delicioasă. Tăiem dovleacul în două, apoi scoatem semințele, le așezăm pe hârtie de copt, adăugăm condimentele. Eu am folosit, sare, piper, paprika, chili și dacă vrei, poți să adaugi și puțină scorțișoară. Pe lângă dovleacul nostru adăugăm și extra legume, cum ar fi morcov și ceapă în interiorul dovleacului, și apoi îl punem la cuptor pentru aproximativ 30-40 de minute. Când dovleacul este moale, atunci știi că este gata. Am ales să adaug proteină în plus pentru această supă, punem halloumi-ul într-o tigaie până este gata. Și când dovleacul este gata, îi scoatem interiorul și îl punem în blender, după adăugăm puțină zeamă din supa în care l-am pregătit, adăugăm cremă de cocos și celelalte legume. După ce s-a omogenizat crema, o pregătim pentru servire. Mie-mi place să adaug puțină smântână de gătit, semințe de dovleac, halloumi și bucățelele de dovleac și gata. Supa noastră este gata, este absolut delicioasă.”, a povestit Giulia Nahmany.