Supă cremă de legume, rețeta lui chef Joseph Hadad! Numai bună și pentru cei mici: "Tăiați legumele în bucăți mai mari!"

Supă cremă de legume, rețeta lui chef Joseph Hadad! Numai bună și pentru cei mici:
Supă cremă de legume, rețeta lui chef Joseph Hadad! Numai bună și pentru cei mici: "Tăiați legumele în bucăți mai mari!"

Chef Joseph Hadad a dezvăluit cum pregătește o supă cremă delicioasă, cu multe legume.

Unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți bucătari, de la noi din țară, chef Joseph Hadad , se bucură de succes pe plan profesional, dar și personal și obișnuiește să fie mai mereu activ pe rețelele de socializare. Deseori, în special pe pagina sa de Instagram, aceste postează frecvent rețetele pe care le prepară, acolo unde împărtășește diverse trucuri de bucătărie cu persoanele care îi urmăresc activitatea de zi cu zi.

De această dată, recent, celebrul bucătar a pregătit o rețetă de supă cremă plină de legume, în care a adăugat și câteva ingrediente surpriză, printre care se află și rădăcina de pătrunjel, busuioc, dar și coajă de portocală. Procesul de preparare, dar și lista întreagă de ingrediente au fost postate de acesta  pe contul său de Instagram, acolo unde rezultatul rețetei este unul cu adevărat...

cremos!

Supă cremă de legume, pregătită de chef Joseph Hadad

Citește și: Shakshouka cu somon, ardei și vinete, rețeta lui chef Joseph Hadad! "Descoperiți și mai gătiți încă 6 minute ca să iasă aburul!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Vânătă la cuptor cu ou, condimente și sos, alternativa pentru vegetarieni pregătită de chef Joseph Hadad. “Prăjiți în ulei pe ambele părți până când este aurie.”

Ingrediente pentru 7-10 persoane

  • Dovleac de 400 g
  • Țelină 1 medie
  • Conopidă 1/2 mic cu cotor și câteva frunze
  • Păstârnac 1 bucată
  • Rădăcină pătrunjel 2 bucăți
  • Pătrunjel 10 fire cu tot cu tije
  • Busuioc 12 frunze
  • Ceapă albă 3 bucăți
  • Dovlecei 1/2 (zucchini)
  • Ulei de măsline 7 linguri
  • Coaja de la 1/2 portocală
  • 3 morcovi medii
  • Apă 2500 ml
  • Sare și piper alb, după gust

Mod de preparare

  1. "Tăiați legumele în bucăți mai mari, puneți-le toate împreună cu verdețurile în oala cu uleiul. Asezonați cu sare și piper alb. Gătiți legumele 20 de minute, amestecând des. Trebuie ca legumele să se călească, să aibă puțin maro ca să dea gust.
  2. Turnați apa și gătiți până când legumele s-au înmuiat.
  3. Pasați și serviți cu ulei de măsline deasupra.
    Poftă bună!
  4. TIPS: *puteți pune și 300 g piept de pui sau curcan pentru copii, mai ales dacă aceștia nu mănâncă, carne, când pasați la blender nu se vede. Adăugați carnea odată cu apa.", a explicat acesta, în descrierea filmulețului postat pe pagina sa de Instagram. 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Pui crispy și sos barbecue, rețeta pregătită de chef Joseph Hadad. “Prăjiți în baie de ulei.”

Donald Trump, înșelat de a doua soție chiar cu garda lui de corp! Detalii halucinante

Ioana Tufaru, ceartă cu soțul: "Mi-am făcut bagajele și am plecat. Nu mai suportam..." | Declarații exclusive

Cartea Electronică de Identitate, disponibilă în Capitală. Cum se face programarea și cât costă

Singurele 2 ZILE în care ai voie să speli în Săptămâna Mare!

Tradiții și obiceiuri de Izvorul Tămăduirii: Ce este agheasma mică, apa care poate vindeca bolile

Comoara romană ascunsă, găsită înainte de Paște în Giurgiu! Este una dintre cele mai mari descoperiri din istoria recentă


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies