Supa crema de morcovi, perfecta pentru detoxifierea de dupa Sarbatori!

Supa crema de morcovi, perfecta pentru detoxifierea de dupa Sarbatori!
Supa crema de morcovi, perfecta pentru detoxifierea de dupa Sarbatori!

Aceasta supa usoara iti detoxifiaza organismul dupa perioada grea a sarbatorilor.

 

Ingrediente:
6-8 morcovi de marime medie, curatati si taiati rondele
6 cani supa de pui sau supa de legume
1 bucatica de un 1 cm de ghimbir curatat
O ceapa mica, tocata marunt
2 catei de usturoi, intregi
Ulei de masline
Sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Imparte morcovii in doua parti egale.
O parte pune-i intr-o tava in care ai pus foaie de copt si asezoneaza-i cu sare si piper, apoi presara putin ulei pe deasupra. Pune totul la cuptor, la 190 de grade Celsius, pentru 20 de minute, agitand tava din cand in cand pentru ca morcovii sa se coaca pe toate partile. Cand capata o culoare caramelizata, scoate tava din cuptor.
Intre timp, adu supa la stadiul de fierbere, alaturi de bucata de ghimbir, ceapa si usturoi.
Lasa focul la minimum pentru inca 5 minute sau pana cand ceapa se inmoaie. Adauga apoi jumatatea ramasa de morcovi si lasa totul pe foc pana cand morcovii se fierb. Pune totul intr-un blender.
Tot in blender, adauga morcovii scosi din cuptor si mixeaza totul pana cand obtii o pasta groasa. Adauga sare si piper si asezoneaza totul cu ulei de masline, dupa preferinta.
Sursa

Ingrediente:

6-8 morcovi de marime medie, curatati si taiati rondele
6 cani supa de pui sau supa de legume
1 bucatica de un 1 cm de ghimbir curatat
O ceapa mica, tocata marunt
2 catei de usturoi, intregi
Ulei de masline
Sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Imparte morcovii in doua parti egale.

O parte pune-i intr-o tava in care ai pus foaie de copt si asezoneaza-i cu sare si piper, apoi presara putin ulei pe deasupra. Pune totul la cuptor, la 190 de grade Celsius, pentru 20 de minute, agitand tava din cand in cand pentru ca morcovii sa se coaca pe toate partile. Cand capata o culoare caramelizata, scoate tava din cuptor.

Intre timp, adu supa la stadiul de fierbere, alaturi de bucata de ghimbir, ceapa si usturoi.
Lasa focul la minimum pentru inca 5 minute sau pana cand ceapa se inmoaie. Adauga apoi jumatatea ramasa de morcovi si lasa totul pe foc pana cand morcovii se fierb. Pune totul intr-un blender.

Tot in blender, adauga morcovii scosi din cuptor si mixeaza totul pana cand obtii o pasta groasa. Adauga sare si piper si asezoneaza totul cu ulei de masline, dupa preferinta.

Sursa

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies