Supa crema de morcovi, perfecta pentru detoxifierea de dupa Sarbatori!

Supa crema de morcovi, perfecta pentru detoxifierea de dupa Sarbatori!
Supa crema de morcovi, perfecta pentru detoxifierea de dupa Sarbatori!

Aceasta supa usoara iti detoxifiaza organismul dupa perioada grea a sarbatorilor.

 

Ingrediente:
6-8 morcovi de marime medie, curatati si taiati rondele
6 cani supa de pui sau supa de legume
1 bucatica de un 1 cm de ghimbir curatat
O ceapa mica, tocata marunt
2 catei de usturoi, intregi
Ulei de masline
Sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Imparte morcovii in doua parti egale.
O parte pune-i intr-o tava in care ai pus foaie de copt si asezoneaza-i cu sare si piper, apoi presara putin ulei pe deasupra. Pune totul la cuptor, la 190 de grade Celsius, pentru 20 de minute, agitand tava din cand in cand pentru ca morcovii sa se coaca pe toate partile. Cand capata o culoare caramelizata, scoate tava din cuptor.
Intre timp, adu supa la stadiul de fierbere, alaturi de bucata de ghimbir, ceapa si usturoi.
Lasa focul la minimum pentru inca 5 minute sau pana cand ceapa se inmoaie. Adauga apoi jumatatea ramasa de morcovi si lasa totul pe foc pana cand morcovii se fierb. Pune totul intr-un blender.
Tot in blender, adauga morcovii scosi din cuptor si mixeaza totul pana cand obtii o pasta groasa. Adauga sare si piper si asezoneaza totul cu ulei de masline, dupa preferinta.
Sursa

Ingrediente:

6-8 morcovi de marime medie, curatati si taiati rondele
6 cani supa de pui sau supa de legume
1 bucatica de un 1 cm de ghimbir curatat
O ceapa mica, tocata marunt
2 catei de usturoi, intregi
Ulei de masline
Sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Imparte morcovii in doua parti egale.

O parte pune-i intr-o tava in care ai pus foaie de copt si asezoneaza-i cu sare si piper, apoi presara putin ulei pe deasupra. Pune totul la cuptor, la 190 de grade Celsius, pentru 20 de minute, agitand tava din cand in cand pentru ca morcovii sa se coaca pe toate partile. Cand capata o culoare caramelizata, scoate tava din cuptor.

Intre timp, adu supa la stadiul de fierbere, alaturi de bucata de ghimbir, ceapa si usturoi.
Lasa focul la minimum pentru inca 5 minute sau pana cand ceapa se inmoaie. Adauga apoi jumatatea ramasa de morcovi si lasa totul pe foc pana cand morcovii se fierb. Pune totul intr-un blender.

Tot in blender, adauga morcovii scosi din cuptor si mixeaza totul pana cand obtii o pasta groasa. Adauga sare si piper si asezoneaza totul cu ulei de masline, dupa preferinta.

Sursa

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies