Supă cremă de sparanghel. Deliciul verde într-un bol!

retete de ciorba

Supă cremă de sparanghel

Supa cremă de sparanghel se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!

Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de Supă cremă de sparanghel.

În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță va ieși cea mai gustoasă Supă cremă de sparanghel, preparata așa cum se cuvine. 

 

Rețetă de Supă cremă de sparanghel 

Rețeta delicioasă de Supă cremă de sparanghel, absolut minunata, se prepară în doar 4 pași simpli! 

Timpul de pregătire pentru această rețetă de Supă cremă de sparanghel este de 30 de minute 

retete de gustare
Supă cremă de sparanghel[Sursa foto: freepik]

Timp de preparare- 30 de minute 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Timp total- o oră 

Rețeta de Supă cremă de sparanghel este pentru 4 persoane 

supa crema de pastarnac
Supă cremă de sparanghel[Sursa foto: freepik]

Ingrediente – Supă cremă de sparanghel 

  • 500 g de sparanghel 
  • 4 cartofi 
  • 4 tije de țelină apio 
  • 3 cepe 
  • 500 ml de supă de legume sau apă fierbinte 
  • 300 ml de smântână lichidă 
  • 5 linguri de ulei de măsline 
  • Parmezan 
  • Sare 
  • piper negru măcinat  

Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți

o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă! 

retete de mancare gatita
Supă cremă de sparanghel[Sursa foto: freepik]

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Citește și: Ce trebuie să consume femeile pentru a fi complet hidratate. Băutura care hidratează mai bine decât apa!

Mod de preparare- Supă cremă de sparanghel 

  1. în primul și în primul rând, tot ce trebuie să facem pentru această delicioasă rețetă de supă cremă de sparanghel, este să începem prin a spăla foarte bine tijele de sparanghel, de la care ulterior vom tăia baza lemnoasă.
    Imediat apoi, sparanghelul se va tăia în bucățele mai mici.
  2. În continuare, odată ce am terminat cu pregătirea sparanghelului, vom trece și la cartofi. Așadar, vom începe prin a curăța cartofii de coajă, iar ulterior să îi tăiem în cubulețe de dimensiuni mai mari. Spălăm foarte bine și tijele de țelină, iar ulterior și pe aceasta o vom tăia în bucățele, însă de această dată, mai mici.
    Exact același lucru vom face și în cazul cepei, pe care o vom curăța și o vom tăia însă de această dată, mărunt. 
  3. A venit momentul să aducem o oală de dimensiuni mai mari, pe care o vom pune pe foc și în care vom adăuga puțin ulei. În momentul în care acesta s-a încins, vom ști că trebuie să punem ceapa și țelina, ingrediente pe care le vom căli până în momentul în care ceapa va deveni translucidă. Imediat apoi vom adăuga și supa de legume fierbinte sau apa fierbinte, în funcție de preferințe, dar și cartofii. Lăsăm totul pe foc mediu, timp de aproximativ 20 de minute să fiarbă, iar imediat apoi după acest interval de timp, vom adăuga și bucățile de sparanghel pe care le-am tăiat în prealabil. 
  4. Așteptăm ca sparanghelul și cartofii să fiarbă îndeajuns de mult, iar abia apoi vom ști că este momentul să adăugăm supa noastră într-un mixer vertical sau un robot de bucătărie pentru a mărunți toate ingredientele, iar ulterior pentru a adăuga în aceasta și smântâna pentru gătit, ingrediente pe care le vom amesteca foarte bine până când se vor omogeniza. După acest pas, rețeta de astăzi este gata de servit. Poftă bună! 

 Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor. 

supa crema de sparanghel
Supă cremă de sparanghel[Sursa foto: freepik]

Citește și: Hummus cu lipie. Potrivit pentru un mic dejun rapid!



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Bomboane Raffaello. Speciale pentru iubitorii de nucă de cocos!

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies