Chef Alexandru Sautner a pregătit supă cremă de usturoi și a explicat, pas cu pas, cum a realizat acest preparat.
Chef Alexandru Sautner reușește de fiecare dată să aducă bucurie în farfurie, prin rețetele pe care le pregătește pentru toți urmăritorii din mediul online, din doar câteva ingrediente. Nimic nu pare foarte complicat, iar pas cu pas, acesta explică în detaliu tot ce trebuie să știm pentru a ajunge la rezultatul final. De la mic dejun, la deserturi, prânz sau cine delicioase, toate acestea nu lipsesc de pe platformele de socializare, iar videoclipurile și fotografiile sunt parcă desprinse din revistele culinare.
Din pasiune și iubire pentru tot ceea ce face, transmite mai departe adevărate bucurii care ne pot face și pe noi să ne dorim să le încercăm.
Supă cremă de usturoi, rețeta pregătită de chef Alexandru Sautner
De această dată, chef Alexandru Sautner a pregătit o supă cremă de usturoi, pentru care a avut nevoie atât de usturoi crud, cât și usturoi copt înainte, pentru un plus de savoare. Nu lipsește nici ceapa, cimbrișorul, uleiul de măsline, lemon grass, lime și smântână. Începe prin a adăuga și untul cu ulei de măsline pentru a nu se arde, pune și usturoiul crud, apoi pe cel copt și cimbrișorul pentru un plus de aromă.
Totul se completează cu apă, pentru a ajunge la cantitatea dorită. Ulterior adaugă și smântână, iar compoziția este amestecată la blender. Această supă poate fi servită cu pâine prăjită, iar bucătarul mărturisește că e tot ce avem nevoie pentru o farfurie completă. „Să facem ceva deosebit. O supă cremă de usturoi copt. Avem nevoie de usturoi copt, usturoi crud, unt, ceapă, lemon grass pentru aromă, avem cimbrișor, avem smântână, avem lime și ulei de măsline.
Într-o tigăiță punem untul, îl amestecăm cu puțin ulei de măsline să nu se ardă. Ceapă, punem usturoiul crud, punem usturoiul copt, cimbrișorul, smântâna. Completăm cu apă. Le vom pune în blender, băgăm o bucată de unt, să fie mai cremos. Supa noastră cremă! Ce cremoasă este! Este o farfurie completă și extrem de gustoasă.”, a povestit chef Alexandru Sautner.
Chef Alexandru Sautner a pregătit supă cremă de usturoi și a explicat, pas cu pas, cum a realizat acest preparat.
Motivul pentru care Oana Roman nu s-a simțit bine în ultimele zile. O vizită amânată la medic i-a afectat starea vedetei. „O să-mi revin pentru că nu am de ales, am multă treabă.”
Diana Puiu26 martie 2025Actualizat: 26 martie 2025, 13:49