Super tratamente naturale, ușor de preparat pentru vârfurile despicate. Scapă de aspectul uscat al părului!

Super tratamente naturale, ușor de preparat pentru vârfurile despicate
Super tratamente naturale, ușor de preparat pentru vârfurile despicate

Dacă vârfurile despicate îți dau bătăi de cap și nu vrei să îți tunzi părul, iată câteva tratamente pe care le poți prepara acasă și care, cu timpul, vor face minuni!

Vopsirea excesivă a părului, decoloratul/decapatul acestuia precum și folosirea freventă a plăcuu/ondulatorului, pot duce la ceea ce se numește „vârfuri despicate”. Adică, partea de jos a părului tău va avea un aspect neplăcut, va fi uscat, lipsit de formă și se va rupe. Alimentația poate face minuni în cazul problemelor cu podoaba capilară, dar există și câteva remedii naturale pentru remedierea vârfurilor despicate.

Citeste si: Specialiștii au dezvăluit alimentele care îți îmbunătățesc tenul! Alimentația poate vindeca acneea!

Tratamentul cu uleiuri naturale pentru vârfuri despicate

În anotimpul rece, frigul nu lasă urme doar pe tenul nostru, care se deshidratează cu o mai mare ușurință, ci și pe păr. Uleiurile recomandate sunt cele de măsline, cocos, avocado, argan sau migdale. De asemenea, dacă vei combina câteva dintre acestea, vei observa rezultate wow! Astfel, după ce încălzești uleiul/uleiurile, îți prinzi părul într-o coadă și apoi îl scufunzi în recipient.

Ai grijă ca amestecul să nu fie prea fierbinte, pentru că restul se toarnă și s masează în păr. Acest tratament ajută la hidratarea părului, precum și la aspectul strălucitor pe care îl conferă firului de păr.

Tratamentul cu avocado pentru vârfuri despicate

Super tratamente naturale, ușor de preparat pentru vârfurile despicate
Super tratamente naturale, ușor de preparat pentru vârfurile despicate

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Măști pentru păr gras. Tratamente făcute în casă pentru păr gras

Avocado nu este numai un super-aliment recomandat pentru o mai bună funcționare a creierului sau digestiei, ci este recomandat și pentru numeroase măști de ten sau păr. Tot ce trebuie să faci este să pisezi un avocado și să îl întinzi pe toată lungimea părlui, insistând pe vârfuri. După ce l-ai lăsat 30-40 de minute să acționeze, te speli normal pe cap.

Vei observa că părul tău este hidratat și catifelat ca atunci când mergi la salon pentru un tratament profesional.

Tratamentul cu aloe vera pentru vârfuri despicate

Produsele cu aloe vera sunt la mare căutare pentru că această plantă regenrează, restructureaă și hrănește firul de păr. Mai mult decât atât, are capacitatea de a preveni distrugerea cauzată de vopsitul excesiv sau aplicarea îndelungată a tratamentelor termice.

Taie o frunză de aloe vera și extrage gelul din interior, pune-l în castron și combină cu două-trei linguri de ulei de măsline. Această combinație acționează ca un strat de protecție pentru păr.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Super tratamente naturale, ușor de preparat pentru vârfurile despicate
Super tratamente naturale, ușor de preparat pentru vârfurile despicate

Citeste si: Rutina coreeană de frumusețe îți va schimba viața!

Tratamentul cu ou, lapte și miere pentru vârfurile despicate

Pentru un păr strălucitor, fin și hidratat, vei folosi o linguriță de ulei de cocos, un gălbenuș de ou, o lingură de miere și 50 ml lapte. Încălzești puțin ingredientele, pentru a topi mierea, după care le întinzi de la vârfuri spre rădăcină, până la jumătatea părului.

După ce le-ai lăsat să acționeze cam 40-45 de minute, spală-ți părul ca de obicei și lasă-l să se usuce natural.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ele sunt vedetele care, la peste 50 de ani, arată INCREDIBIL! Parcă ar avea jumătate din vârsta reală!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies