Superalimentele care lupta cu grasimea! Uite ce sa incluzi in dieta!

Superalimentele care lupta cu grasimea! Uite ce sa incluzi in dieta!
Superalimentele care lupta cu grasimea! Uite ce sa incluzi in dieta!

Daca vrei sa scapi de kilogramele in plus, include aceste alimente in dieta.

 

Ardeiul iute: acest condiment “fierbinte” diminueaza riscul de exces de insulina din organism prin accelerarea metabolismului si scaderea nivelului de glucoza (zahar) din sange. Condimentati-va urmatoarea masa cu ardei iute rosu.
Ovazul: surprins? Acesta glucida complexa este lenta pentru digestie si ajuta la mentinerea glicemiei. Cercetarile arata ca cei care consuma fulgi de ovaz au o pofta redusa pentru alimentele grase.
Mancati ovazul neindulcit.
Scortisoara: cercetatorii au demonstrat ca un sfert de lingurita de scortisoara in amestec cu alimente ajuta la metabolizarea zaharului de pana la douazeci de ori mai mult decat alimentele consumate fara scortisoara. Excesul de zahar din sange poate duce la depozitarea de grasimi. Scortisoara este foarte populara cu deserturi insa puteti adauga scortisoara si in combinatie cu curry, mancaruri cu legume, supe si tocane.
Usturoiul si ceapa: acest duo dinamic de alimente contin fitochimicale care descompun depozitele de grasime din organism si de asemenea descompun colesterolul, ucid virusii, bacteriile si ciupercile si ofera protectie impotriva bolilor de inima. Cu ajutorul oferit de usturoi si ceapa, puteti arde si grasimea.
Citeste mai multe aici.

Ardeiul iute: acest condiment “fierbinte” diminueaza riscul de exces de insulina din organism prin accelerarea metabolismului si scaderea nivelului de glucoza (zahar) din sange.

Condimentati-va urmatoarea masa cu ardei iute rosu.

Ovazul: surprins? Acesta glucida complexa este lenta pentru digestie si ajuta la mentinerea glicemiei. Cercetarile arata ca cei care consuma fulgi de ovaz au o pofta redusa pentru alimentele grase. Mancati ovazul neindulcit.

Scortisoara: cercetatorii au demonstrat ca un sfert de lingurita de scortisoara in amestec cu alimente ajuta la metabolizarea zaharului de pana la douazeci de ori mai mult decat alimentele consumate fara scortisoara.
Excesul de zahar din sange poate duce la depozitarea de grasimi. Scortisoara este foarte populara cu deserturi insa puteti adauga scortisoara si in combinatie cu curry, mancaruri cu legume, supe si tocane.

Usturoiul si ceapa: acest duo dinamic de alimente contin fitochimicale care descompun depozitele de grasime din organism si de asemenea descompun colesterolul, ucid virusii, bacteriile si ciupercile si ofera protectie impotriva bolilor de inima.
Cu ajutorul oferit de usturoi si ceapa, puteti arde si grasimea.

Citeste mai multe aici.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies