Acum ca a venit primavara, te poti bucura de numeroase alimente de sezon, incarcate in substante nutritive care mentin sanatatea organismului. Iata care sunt acestea.
Sparanghel – o jumatate de cana cu sparanghel contine 20 de calorii, 2 grame de fibre, 2 grame de proteine, vitaminele A, C, E si K si potasiu.
Rucola – doua cani cu rucola ofera organismului doar 10 calorii, dar abunda in vitaminele A, C si K, in potasiu, calciu si fier.
Anghinare – O anghinare de dimensiune medie contine 64 de calorii, 10 grame de fibre si 3 grame de proteine.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Marar – Presarat in mancare, in special in salate, mararul ofera organismului fibre, vitamina C, folati si ptoasiu.
Capsuni – Pe langa faptul ca sunt o gustare delicioasa, capsunile sunt o sursa buna de vitamina C si magneziu.
Praz – Pe langa usturoi si ceapa, este indicat sa incluzi in dieta ta si prazul, fiindca aceasta leguma este o sursa importanta in vitaminele A, C si K.