Superba blondă a devenit mamă pentru prima oară!

Emma Roberts
Emma Roberts a nascut

Emma Roberts a devenit mamă pentru prima oară și este în culmea fericirii. Vedeta și iubitul său și-au cunoscut bebelușul de sărbători.

Surpriză totală în showbiz. Frumoasa actriță Emma Roberts a devenit mamă pentru prima dată, după ce în urmă cu câteva luni le-a dat vestea cea mare fanilor săi.

Anunțul despre venirea pe lume a fost făcut de un apropiat al actriței, care a declarat că atât ea, cât și bebelușul se simt foarte bine. Aceeași sursă a dezvăluit și sexul copilului.

Chiar la final de an, Emma Roberts și Garrett Hedlund și-au cunoscut bebelușul superb, pe care îl va chema Rhodos.

Citeste si: Diana Enciu este gravidă! Vedeta a ținut sarcina ascunsă timp de 6 luni

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În urmă cu câteva luni, chiar mama actriței, Kelly Cunningham, a dezvăluit că Emma Roberts este însărcinată după ce a comentat pe contul său de Instagram în urma unui articol din publicația US Weekly.

Atunci, fanii au fost luați prin surprindere și au felicitat-o pe frumoasa nepoată a actriței Julia Roberts.

Citeste si: Cati de la "Insula Iubirii" se căsătorește! Cine este bărbatul care i-a furat inima

Emma Roberts a născut
Emma Roberts a născut un băiețel, perfect sănătos[Sursa foto: Instagram]

La scurt timp, Emma a decis să spună lucrurilor pe nume și să le arate, în sfârșit, fanilor, bucuria pe care o trăiește.

De atunci, tânăra în vârstă de 29 de ani a postat mai multe imagini în care toată lumea a văzut cât de fericită este în noua ipostază.

Într-un interviu recent, Emma Roberts a anunțat că suferă de endometrioză, o afecțiune care în unele cazuri duce la infertilitate. În plus, în timpul adolescenței se confrutna cu crampe puternice și nu credea că va putea avea copii vreodată.

„Întotdeauna am avut crampe puternice la menstruație, erau atât de dureroase că aș fi vrut să lipsesc de la școală sau să-mi anulez întâlnirile.”, a spus Emma Roberts despre problemele sale din trecut. Din fericire, actrița a reușit să depășească momentele grele și să își întemeieze o familie.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Andreea Marin se căsătorește din nou?! Ce spune vedeta?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies