„Surioara mea Delia ar fi trebuit să intervină!” Mădălin Voicu şi-a spus părerea despre tensiunile din familia Deliei: „Nu înțeleg ce a găsit Oana la acest specimen!"

„Surioara mea Delia ar fi trebuit să intervină!” Mădălin  Voicu şi-a spus părerea despre tensiunile din familia Deliei: „Nu înțeleg ce a găsit Oana la acest specimen!
„Surioara mea Delia ar fi trebuit să intervină!” Mădălin Voicu şi-a spus părerea despre tensiunile din familia Deliei: „Nu înțeleg ce a găsit Oana la acest specimen!"

După scandalul iscat în familia Matache, Mădălin Voicu a avut o reacție extrem de dură.

Despărțirea dintre Oana Matache și tatăl copiilor săi urmată de mutarea acesteia în casă cu noul iubit, a iscat în familia sa un mare scandal și o situație surprinzătoare în spațiul public.

Nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată ca ”fata cuminte a familiei”, așa cum era cunoscută Oana, să ajungă la cuțite cu mama și sora sa, din cauza unei alegeri strict personale.

Citește și: Cine este Gina Matache. „Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot ca să-i deschid ochii”

Mădălin Voicu dă de pământ cu Radu Siffredi

 Ce decizie a luat Oana Matache
Ce decizie a luat Oana Matache[Sursa foto: Instagram]

În speranța că îi va deschide ochii fiicei sale, Gina Matache a început să-l atace public pe noul iubit al acesteia, doar că situația a luat o altă întorsătură.

Nimic nu s-a clarificat, ci mai degrabă a luat o și mai mare amploare.

Mădălin Voicu, prieten bun cu Delia, și Cristi Brancu, a vorbit despre ce se întâmplă acum în familia Matache.

Mădălin Voicu, foarte sincer și direct din fire, a fost uluit de alegerea amoroasă a Oanei Matache, așa cum a dezvăluit în emisiunea moderată de Cristi Brancu.

Acesta nu înțelege cum o mamă poate să își ia copiii de lângă tatăl lor, dar nici cum de a înlocuit iubirea pentru soțul ei cu cea pentru tânărul ”specimen”, așa cum l-a numit el pe Radu Siffredi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Nu înțeleg ce a găsit Oana la acest specimen! Ce a găsit?! Nu vreau să fac analiză pe personaj, dar nu cred...

sau poate sunt eu de modă veche. Cum să iei unul de-ăsta, să-ți lași copiii? O mamă să își lase copiii... nu în sensul că i-a părăsit... dar să-i despartă de tată”,
a spus Mădălin Voicu la emisiune.

Cristi Brancu a intervenit în replică, luând în considerare declarațiile Oanei Matache și susținând că decizia separării dintre cei doi nu a venit peste noapte, ci că între cei doi ar fi intervenit de mult timp ceva ce nu a putut fi rezolvat.

„Se pare că era un teren fertil pe care a venit domnul Siffredi! În sensul în care ea a plecat cam repede de acasă. Probabil că era ceva”, a spus și Cristi Brancu.

Mădălin Voicu l-a aprobat în acest sens, fiind posibil să existe chestiuni de familie necunoscute publicului, dar chiar și așa, ține el să precizeze, o mamă nu ar fi trebuit să gestioneze o astfel de situație în acest mod.

Politicianului nu îi este deloc pe plac noul iubit al Oanei Matache, și îl caracterizează pe acesta ca fiind un „copil bătrân”, și spune că ar fi înțeles oarecum plecarea ei și cearta cu întreaga familie dacă la capătul celălalt ar fi stat un om care să prezinte toate calitățile, nu Radu.

„Poate au fost motive istorice, antecedente, să zic așa. Noi nu le știm, poate le aflăm cândva.

Dar nu e în regulă. Eu înțeleg să fugi de acasă pentru vreun mare personaj, pentru o frumusețe de bărbat, dar ție ți se pare că are vreo personalitate? Ăsta e copil bătrân, așa mi-l imaginez eu. Și ca prezență, ca arătare”, a mai adăugat fostul om politic.

De aceeași părere cu Mădălin Voicu pare a fi, după spusele lui Brancu, și Delia. Prezentatorul a menționat că nici cântăreața nu este de acord cu ceea ce face Oana, cu noul iubit și cu felul în care aceasta a ales să își trăiască viața, dar preferă să păstreze distanța.

Acest lucru l-a făcut pe Mădălin Voicu să îi atragă atenția juratei show-ului de umor, în speranța că poate va interveni și o va readuce pe Oana pe drumul cel bun, după cum spunea și mama acestora că-și dorește.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cristi Brancu:" Delia, care este o tipă foarte deschisă la minte, nu înțelege această poveste, conform surselor publicate de Cancan, și nu mai vorbește cu sora ei. Deci Deliei, repet, care lucrează într-un mediu artistic, în care sunt tot soiul de oameni, i se pare că e mult."

Mădălin Voicu:" Surioara mea Delia ar fi trebuit să intervină, sincer. Eu o cunosc pe Delia, o respect și o iubesc. Nu poți să faci așa ceva! Și pentru cine? Ar fi fost bine să divorțeze și după aia, sigur, aia e altceva. Lucrurile astea trebuie făcute ca lumea, cu normalitate. Dacă ei (n.r- copiii Oanei Matache) cresc în atmosfera asta și nu înțeleg lucruri, cine le răspunde? Că presupun că tatăl copiilor, fostul soț al Oanei, va avea acces…”

 Ce decizie a luat Oana Matache
Ce decizie a luat Oana Matache[Sursa foto: Instagram]

Delia și Oana Matache au cam rupt legătura de când a apărut Radu

În legătură cu ceea ce a spus Cristi Brancu, cum că nici Delia nu o poate înțelege pe Oana, în urma declarațiilor făcute publice de apropiații familiei Matache, cele două surori ar fi avut o discuție în acest sens care nu ar fi decurs și nici nu s-ar fi încheiat cum trebuie.

Acest fapt a făcut ca relația lor să se răcească, la fel și cea dintre Gina și Oana. Cele trei vorbesc acum foarte rar, iar atunci când o fac, din păcate, după cum spun apropiații, ajung să își arunce una alteia cuvinte dure.

„Delia a aflat cine este acest Radu și nu aprobă deloc relația. A încercat să aibă o discuție cu Oana, dar mai rău a făcut. Acum, surorile vorbesc extrem de rar. Delia a fost în vacanță și s-a rupt de toată această poveste. Oricum nu vrea să intervină prea tare în această poveste, nu-i place ei să se bage în viața nimănui. Însă, ca soră mai mare, a considerat că este datoria ei să-și spună punctul de vedere, să încerce să o îndrume pe Oana. Niciun membru al familiei nu o mai recunoaște pe fata asta, un copil bun și cuminte. Absolut nimeni, este uluitor. Gina (n.r: mama Oanei) este făcută foc și pară, nu înțelege cum copilul ei s-a putut uita la un asemenea golan. Relațiile sunt reci, de abia își vorbesc, iar atunci se ceartă și își aruncă multe cuvinte grele. Mama Oanei plânge tot timpul ”, a declarat o sursă, conform Cancan.

Citește și: „Acum, surorile vorbesc extrem de rar.” Familia Deliei Matache, în conflict. Ce se întâmplă cu relația dintre ei



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cine este Gina Matache. „Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot ca să-i deschid ochii”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies