„Surpriza a fost la final” O româncă a rămas șocată de prețul unei ciorbe în Grecia

grecia restaurante
„Surpriza a fost la final” O româncă a rămas șocată de prețul unei ciorbe în Grecia

În ultima perioadă, toate prețurile au crescut, indiferent de domeniu. Grecia a rămas una din destinațile preferate de români atunci când își aleg vacanța.

O româncă a plecat în concediu să se simtă bine, însă a avut parte de o surpriză neplăcută la un restaurant din Nydri. Când a venit nota de plată, femeia a rămas uimită.

Ce sumă a platit femeia pentru o ciorbă de pește, în Grecia

grecia
Grecia[Sursa foto: Unsplash]

Citeste si: Cât timp se fierb fructele de mare

Litoralul Mării Egee este locul în care foarte mulți români aleg să îți petreacă concediul de vară. Cu toate acestea, prețurile nu sunt deloc mici. Românca a plătit pentru o ciorbă de pește 18 euro, mai exact 89 de lei. Femeia susține că în meniu nu era afișat prețul acestui fel de mâncare, dar că nu se aștepta să plătească atât de mult.

În momentul în care a trebuit să plătească consumația, a rămas fără cuvinte.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Îmi pare rău pentru voi dragilor. Dar că sa vă consolam și noi am avut o experiență urâtă azi la taverna Elena din Nydri. Am vrut să mâncăm o ciorba de pește, era trecută în meniu, dar fără preț. Am întrebat dacă au și ne-au răspuns că da, doar că și noi am greșit că nu am întrebat cât e porția.

Surpriza a fost la final…..18 euro porția…”, a scris românca pe Facebook.

 

Românii trebuie să plătească mai mult pentru o vacanță

grecia plaja
Plajă în Grecia[Sursa foto: Unsplash]

Citeste si: „Mi-e rușine să spun”. Ce face Adela Popescu când merge în vacanțe all inclusive

Pandemia i-a ținut pe oameni departe de concediile mult visate, o bună perioadă de timp.

În această perioadă, tot mai mulți români pleacă în vacanță. Prețurile au explodat, iar oamenii trebuie să scoată din buzunar mai mulți bani față de anii trecuți. Chiar dacă îi costă mai mult, românii nu renunță la vacanță. Cei mai mulți au recurs la diferite metode pentru a economisi banii: schimbă destinația, se cazează la hoteluri cu mai puține stele, sau alocă sume mai mici pentru distracții. Cu toate acestea, românii se declară nemulțumiți de situația actuală.

Grecia este în top 3 țări preferate de români. Când vine vorba de stațiuni, aceștia aleg cel mai des: Halkidiki, ,Insulele Thassos, Zakynthos, Creta și Corfu.

Citeste si: O nouă lege pentru persoanele care au până în 4.500 de lei pe lună. Guvernul a făcut anunțul

vacanta in grecia
Vacanță în Grecia[Sursa foto: Unsplash]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Mi-e rușine să spun”. Ce face Adela Popescu când merge în vacanțe all inclusive

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies