Surpriză, ce se întâmplă cu iubiții momentului la Puterea dragostei! Ce a spus Andra despre Bogdan Mocanu la doar o săptămână de la ieșirea din casă! ”Nu-mi place! Este dezordonat”

Surpriză, ce se întâmplă cu iubiții momentului la Puterea dragostei! Ce a spus Andra despre Bogdan Mocanu la doar o săptămână de la ieșirea din casă! ”Nu-mi place! Este dezordonat”
Surpriză, ce se întâmplă cu iubiții momentului la Puterea dragostei! Ce a spus Andra despre Bogdan Mocanu la doar o săptămână de la ieșirea din casă! ”Nu-mi place! Este dezordonat”

La ieșirea din casa Puterea dragostei, și la o săptămână de stat împreună. Andra Volos a vorbit despre relația pe care o are cu Bogdan Mocanu

Bogdan Mocanu și Andra Volos formează unul dintre cele mai frumoase cupluri care au intrat în casă Puterea dragostei din ambele sezoane. Poate tocmai de aceea, este și foarte invidiat de mulți, care nu o dată au susțin că ar fi o pereche fake, făcută peste noapte, pentru publicitate și atât.

Andra și Bogdan Mocanu s-au mutat împreună...la niște prieteni

Însă, cu toate bârfele care au planat de fiecare dată asupra lor, Andra și Bogdan au mers înainte.

Niciodată, nu au ținut cont de nimeni și de nimic, doar iubirea lor a contat. Drept dovadă, la scurt timp de la ieșirea din show-ul Puterea dragostei, cei doi au decis să se mute împreună și să trăiască după bunul lor plac, așa cum de altfel au promis și la plecarea din competiție.

"Deocamdată, stăm la niște prieteni, în București. Andra este din Cluj, eu din Bârlad, dar vrem să ne stabilim în Capitală.

Așa că, am început deja să căutăm un loc al nostru, să stăm împreună, ca un cuplu adevărat. Eu sunt cel care mă ocup de toate detaliile, fiindcă sunt o persoană mai pretențioasă atunci când vine vorba de casa în care locuiesc și, mai ales, cu cine locuiesc", a declarat Bogdan Mocanu într-un live exclusiv pe facebook-ul WOWbiz.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Simina Loica a purtat o ţinută extrem de sexy pe stradă! Bruneta este însărcinată în luna a cincea!

Citeste si: Andreea de la Puterea dragostei a slăbit spectaculos! Fanii nu o mai recunosc!

Citeste si: Bogdan Mocanu  a spus adevărul despre Georgiana! Cel mai bun prieten al manelistului a vorbit despre povestea de dragoste ascunsă până acum

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andra a vorbit despre relația cu Bogdan Mocanu! ” Trebuie lucrat la capitolul acesta”  

Pe de altă parte, traiul în cuplu nu este deloc unul ușor. Așadar, de când Bogdan Mocanu stă împreună cu Andra în București au început și micile probleme să își facă apariția. Astfel, în premieră pentru WOWbiz.ro, tânăra avea să facă o serie de mărturisiri despre cel care îi este partener de viață.

"Bogdan este un băiat bun, dar cam dezordonatm ceea ce nu prea îmi place, chiar mă enervează uneori. Își aruncă lucrurile peste tot, nu le pune unde ar trebui să stea, adică în dressing. Aici are o bilă neagră. Trebuie lucrat la capitolul acesta, și o vom face. În rest, ne înțelegem bine, eu fac de mâncare, el spăla vasele... În plus, mă ocup și cu partea de curățenie, îmi place să am casă aranjată și impecabilă.
Cred că s-a văzut și în emisiune, fiindcă mereu păstrăm ordinea",
a spus Andra pentru WOWbiz.ro.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Iancu Sterp, la Exatlon? Tânărul de la Puterea Dragostei a luat o decizie şocantă! "Vreau să merg! Sunt disciplinat şi am condiţie fizică" EXCLUSIV!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies