Surpriza, cum si-a facut aparitia Margareta Paslaru la priveghiul Stelei Popescu! La venirea ei, toata lumea a intors capul! FOTO

Asa arata in trecut
Surpriza, cum si-a facut aparitia Margareta Paslaru la priveghiul Stelei Popescu! La venirea ei, toata lumea a intors capul! FOTO

Margareta Paslaru, una dintre cele mai elegante prezente din lumea artistica de-a lungul anilor, a tinut sa vina sa isi ia ramas bun de la Stela Popescu!

 

Cantareata a  ajuns la Teatrul Constantin Tanase inca de la orele 12.00 si a stat intr-un colt, discreta, incercand sa nu atraga foarte mult atentia! Fara succes insa, caci toti cei care au vazut-o au intors privirea catre ea!

In ciuda faptului ca are 74 de ani,  Margareta Paslaru a ales sa poarte o tinuita neagra, sic, in tot cu tendintele, asa cum a facut intotdeauna! In plus, s-a si machiat un pic, pentru ca, asa cum marturisea intr-un interviu, pentru ea, imaginea conteaza.

Totusi, in ciuda aparitiei impecabile, doamna muzicii romanesti parea marcata de moartea Stelei Popescu, o femeie si o colega pe care a respectat-o in mod deosebit.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce se intampla, de ce nu a fost scoasa Stela Popescu de la INML pana in acest moment! Culmea, rezultatele autopsiei s-au dat in urma cu doua ore

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies