Surpriza de proportii! Fratele Ancai (Razboinicii) s-a cuplat cu o fosta concurenta de la Exatlon!

Surpriza de proportii! Fratele Ancai (Razboinicii) s-a cuplat cu o fosta concurenta de la Exatlon!
Surpriza de proportii! Fratele Ancai (Razboinicii) s-a cuplat cu o fosta concurenta de la Exatlon!

Exatlon naste sportivi, dar si idile amoroase. Radu Mihailescu, fratele fostei Razboinice Anca, formeaza un cuplu cu Diana Kovacs, la randul ei, si ea fost Razboinica.

Diana Kovacs a fost printre primele eliminate de la Exatlon.

"Sper sa nu fie Alina. Ar fi cea mai nefericita alegere. Pentru mine ar fi, da.", a spus Anca, inainte sa afle despre cine e vorba.



"Draga mea sora, in ultimele saptamani am iesit cu o fosta colega de-a ta de la Exatlon. Este Razboinica. In serile in care ziceam ca merg la bere sau la alergat, eu ma vedeam cu ea...", si-a inceput Radu marturisirea.

Radu a mai explicat ca nu i-a spus surorii sale de la inceput despre intalnirile pe care le-a avut, pentru ca i se parea mult prea devreme.

"Sper sa nu fie Mariana", a mai spus Anca.

Din fericire pentru fratele ei, zambetul Ancai nu i-a disparut de pe chip in momentul in care Diana Kovacs si-a facut aparitia in platou.

"EU sunt surprinsa. Cu Diana m-am vazut acum cateva zile la maraton, am alergat impreuna si nu mi-a zis nimic. Mie mi-e drag de Diana, m-am inteles bine cu ea si sper sa se inteleaga si ei bine", a mai spus Anca.

"Am vazut acum ceva timp cu fetele, au iesit impreuna, si destul de discret i-am scris Dianei.", a povestit Radu.

"Initial, l-am refuzat cand m-a invitat in oras. Nu prezenta interes pentru mine. La insistentele lui, intr-un final am cedat. Nu m-am aranjat, m-am gandit ca daca e fratele Ancai suntem ca in familie, iesim la o poveste si nu necesita atata deranj.

Ne-am vazut in masina si am stat de vorba"
, a spus Diana.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cat de frumoasa este fosta sotie a lui Giani Kirita. Arata bine nemachiata si are un corp de model. Daniela Milu practica boxul. FOTO!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies