Surpriză de proporții la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Oana Radu, noua concurentă „Bravo, ai stil! Celebrities”

Surpriză la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Oana Radu-noua participantă
Surpriză la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Oana Radu-noua participantă

Ediția „Bravo, ai stil! Celebrities” de aseară, a fost una plină de surprize. Nu numai că telespectatorii au cunoscut-o pe noua concurentă, Oana Radu, însă colege sale de platou i-au pregătit vedetei un moment.

În ediția „Bravo, ai stil! Celebrities”, de aseară, a intrat în concurs o nouă participantă. Vedeta este o cântăreață cunoscută, foarte îndrăgită de către internauți și le-a făcut o impresie bună atât fetelor, cât și juraților. În timp Bianca „Bia” Rus i-a arătat varianta frumoasă, „pupi de la Bia” și a declarat că o primește cu brațele deschise, celelalte participate i-au pregătit acesteia un moment- au strigat în cor, replica Andreei Tonciu ”Mamă, mamă, ce-o bat pe asta!” evident, ca o glumă, din dorința de a mai destinde atmosfera, iar Oana nu s-a lăsat și le-a răspuns: „Sunt de la Craiova,

surorile mele”.

Citeste si: Raluca de la "Bravo, ai stil! Celebrities", ţinută foarte scumpă! Cu poza aceasta a făcut furori pe internet!

Noua concurentă „Bravo, ai stil! Celebrities” plină de emoții în prima ediție!

Ca în cazul fiecărui nou început, Oana Radu a fost foarte emoționată în cadrul primei ediții de ”Bravo, ai stil! Celebrities” la care a participat și nu s-a sfiit să ascundă acet aspect nici față de Ilinca, nici față de jurați.

”Îmi cer scuze, sunt atât de emoționată,” a repetat în nenumărate rânduri artista. Mai mult decât atât, Oana Radu a declarat că nu contează dacă va câștiga sau nu, chiar dacă i-ar plăcea acest lucru, iar motivul pentru care a ales să participe este că își dorește să rămână cu experiență frumoasă și să învețe noțiuni stilistice, de la mult apreciații jurați.

Surpriză la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Oana Radu-noua participantă
Surpriză la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Oana Radu-noua participantă

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Cătălin Botezatu o pune la punct pe Calina Dumitrescu la ”Bravo, ai stil! Celebrities” ”Știai în ce show te-ai înscris!”

Andreea Tonciu a complimentat-o pe noua concurentă, pe Oana Radu, de la voce, până la ținută, iar la rândul său, Oana, a felicitat-o pe Andreea Tonciu pentru schimbările pozitive pe care nașterea Rebecăi le-a adus în viața ei. Deci, oare putem spune că ne așteaptă o nouă prietenie la „Bravo, ai stil! Celebrities”?!

Verdictul juraților pentru Oana Radu: două steluțe pentru prima ediție!

„Arăți foarte bine, să știi! Ești foarte frumoasă!” a început Raluca Bădulescu jurizarea. După ce a slăbit de două ori, inițial șaizeci de kilograme și a doua oară, treizeci, Raluca Bădulescu a discutat cu aceasta inclusiv despre dieta sa. Maurice Munteanu i-a complimentat ținuta, singura remarcă pe care a făcut-o a fost în legătură cu bareta sandalelor, care „taie” vizual piciorul, în rest i-a oferit noii concurente „Bravo, ai stil!” încă de la prima ediție.

Cătălin Botezatu, însă, a sfătuit-o să se obișnuiască, pentru că el o va critica din prima, motiv pentru care, din parte sa, nu a avut stil.

„Aici nu suntem la un concurs de Miss. Fă o cruce cu limba-n gură, ține-te așa cu mâna la inimă și respiră”, i-a mai transmis Maurice Oanei.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Deea Codrea- scandal MONSTRU cu Raluca Bădulescu. „Sincer, îmi dau lacrimile...”

Cu toate acestea, discursul Oanei Radu a fost unul lăudat, naturalețea sa este de apreciat, iar stilul este clar un subiect de interes pentru faimoasa cântăreață, din moment ce a reușit să obțină două steluțe din prima ediție. Așteptăm să vedem ce îi rezervă competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” noii participante!



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum arăta și cum se îmbrăca Andreea Tonciu înainte să apară la ”Bravo, ai stil! Celebrities”? Imagini unice!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies