Surpriză de proporții la „Puterea Dragostei”! Livian a revenit în casa iubirii: ”Revin în forță!”

Livian Puterea Dragostei
Livian, apariție surpriză în sezonul 3 „Puterea Dragostei”.

Fanii emisiunii „Puterea Dragostei” au fost surprinși la aflarea faptului că Livian, câștigătorul celiu de-al doilea sezon, a revenit în casa iubirii.

Livian, fiul lui Nelson Mondialu, a fost unul dintre cei mai iubiți concurenți de la „Puterea Dragostei” și nu doar din al doilea sezon, ci din toate timpurile, dovadă stând chiar numărul colosal de voturi pe care tânărul le-a primit înainte de a câștiga marele trofeu al sezonului. Alături de Bianca Comănici, fosta sa iubită, tânărul a cucerit sute de mii de fani care și l-au dorit câștigător și, în ciuda așteptărilor, câștigătorii sezonului doi „Puterea Dragostei” și-au spus „adio!” imediat după terminarea emisiunii.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj neașteptat despre Flori: „Am un anunț foarte important de făcut”

Puterea Dragostei Livian
Livian a fost invitat surpriză în sezonul al treilea al emisiunii „Puterea Dragostei”.[Sursa foto: Facebook Nelson Pop]

Cu tote acestea, se pare că frumoșii tineri sunt bine acum și, în timp ce Bianca se concentrează asupra carierei și are numeroase apariți publice, Livian are deja o nouă iubită față de care nu ezită să își manifeste sentimentele.

Livian și Florentina au mers într-o excursie la Istanbul, iar ardeleanu a decis să treacă și prin casa „Puterea Dragostei”, iar concurenții și telespectatorii, deopotrivă, au fost de-a dreptul surprinși să-l vadă pe Livian acolo, din nou.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Livian de la "Puterea Dragostei" o critică extrem de dur pe Ștefania: "Acum nu-i mai este rușine?"

Livian a mers la „Puterea Dragostei” pentru a-i surprinde pe noii concurenți

În aceeași ordine de idei, Livian de la „Puterea Dragostei” a intrat live, pe canalul său de YouTube, pentru a împărtăși cu prietenii săi virtuali experiența din sezonul al treilea, dar și părerile pe care și le-a format despre noii concurenți. Deși nu a fost apreciat de toți participanții sezonului al treilea, tânărul a mărturisit că a fost extrem e sincer, indiferent de duritatea cu care a fost catalogat și a dezvăluit că nu și-a dorit să pară superior din niciun punct de vedere, aroganța

sa fiind unul dintre motvele pentru care Livian nu le-a prea intrat la inimă băieților de la „Puterea Dragostei” 3.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei a trecut peste Livian: „M-am ținut de mână cu o altă persoană”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Livian
Livian, în casa Puterea Dragostei.[Sursa foto: Facebook Nelson Pop]

”Nu revin în forță cu aer de superioritate, cu nu știu ce. Vă dați seama tensiuni? Tot ce-am vorbit a fost foarte direct, atât la fete, cât și la băieți. Când am intrat în casă era ca la începutul sezonului doi, când eram concurenții noi cu cei vechi, Jador...se simțea o oarecare diferență. Mi-am făcut intrarea frumoasă. Să vă văd pe voi ce ați fi făcut.

Intrați în casa Puterea Dragostei și vedeți că sunteți blocați. Aveți intrarea blocată. Ei s-au simțit în poziție defensivă, că le-am luat și pe fete la dans și-am zis să reacționez, să înțeleagă că n-am venit cu gânduri, să arăt cine-s eu.”, a mărturisit Livian de la „Puterea Dragostei” pe canalul său de YouTube.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Mona de la „Puterea Dragostei”, in flirturi cu alt bărbat: ”Bombonel..”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies