Surpriză de proporții la Survivor România! Jason Derulo a anunțat că va deveni tătic pentru prima oară!

jena frumes si jason derulo parinti pentru prima oara
Jena Frumes și Jason Derulo vor deveni părinți pentru prima oară

Jason Derulo și Jena Frumes vor deveni părinți pentru prima oară! Artistul le-a cântat aseară Faimoșilor la Survivor România!

Jason Derulo i-a încântat pe concurenții de la Survivor România și a stat de vorbă cu Faimoșii pentru a le afla secretele din interiorul competiției. Acum, artistul a făcut marele anunț! Va deveni tătic pentru prima oară! 

Jason Derulo va deveni tătic pentru prima oară! Artistul i-a încântat pe Faimoși la Survivor România

Jason Derulo a făcut ravagii atunci când a venit în Republica Dominicană pentru a le oferi un show de neuitat concurenților de la Survivor România.

Faimoșii au vorbit cu cântărețul, acesta fiind curios de modul de viață pe care aceștia îl au în competiție. 

„A fost ceva magic, toată lumea s-a distrat, e vibe-ul pozitiv, aveam nevoie de asta. Îmi pare rău pentru Războinici. Aș fi vrut să-i văd și pe ei acolo. Mi-a fost milă că au pierdut. Nu ne vedea să credem ce vedem, a fost marfă”, le-a spus Jason Derulo concurenților de la Survivor România.

Citeste si: Eliza Dushku este însărcinată pentru a doua oară! Peter Palandijan este în culmea fericirii

jason derulo si jena frumes
Jason Derulo și Jena Frumes și-au anunțat fanii de pe rețelele de socializare că așteaptă un copil[Sursa foto: Instagram Jeson Derulo]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Acum, artistul și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că va deveni tătic pentru prima oară. Jena Frumes îi va dărui un copil. 

Jason Derulo și Jena Frumes au început să se întâlnească cu puțin timp înainte de a începe pandemia de COVID-19. De atunci, cei doi sunt extrem de prezenți pe rețelele de socializare, acolo unde apar foarte des împreună în fotografii și filmulețe. 

Citeste si: Imagini exclusive de la mega concertul Derulo. Catalin Cazacu si Ilinca Obadescu, cel mai spectaculos cuplu, impreuna la show-ul superstarului!

Jena Frumes a anunțat duminică, 28 martie, că Jason Derulo va deveni tătic pentru prima oară! Iubita lui, în vârstă de 31 de ani, a postat o fotografie împreună cu cântărețul care îi pune mâna pe burtica de gravidă.

jason derulo tatic
Jason Derulo și Jena Frumes formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz[Sursa foto: Instagram Jason Derulo]

"Nu puteam fi mai fericit de-atât în ceea ce privește noul capitol din viața noastră", a scris Jason Derulo în dreptul unui filmuleț pe care l-a postat pe contul personal de Instagram.

"Mama și Tata", a scris și Jena Frumes în dreptul fotografiei cu Jason Derulo.

Jason Derulo și Jena Frumes s-au întâlnit în sala de fitness cu puțin timp înainte de pandemie și cei doi au început o relație la scurt timp după aceea. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Derulo (@jasonderulo)



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Emma Stone a născut! Actrița a devenit mămică pentru prima dată!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies