Surpriza emotionanta pentru Mariana, in platou la WOWbiz! Gestul care a adus-o, din nou, in lacrimi

Surpriza emotionanta pentru Mariana, in platou la WOWbiz! Gestul care a adus-o, din nou, in lacrimi
Surpriza emotionanta pentru Mariana, in platou la WOWbiz! Gestul care a adus-o, din nou, in lacrimi

Mariana a fost surprinsa in mod placut, in platou la WOWbiz, de bunul ei prieten George Timpuriu, cu un gest special.
George Timpuriu a venit la emisiune si i-a adus o geanta cu mai multe echipamente sportive. Acelasi prieten este si cel care a ajutat-o pe Mariana sa isi gaseasca o cazare in Bucuresti, temporar, dar si cel care o ajuta din putinul lui, si ii ofera de mancare, intre antrenamente, pana isi va gasi un loc de munca.

"O cunosc destul de bine, insa ea si-a ascuns mereu necazurile si nu a avut curajul sa le spune pe multe din ele.
Trebuie sa inceapa sa aiba curajul sa isi ceara drepturile, a demonstrat si la Exatlon. Situatia Marianei este foarte grava, am putut sa o cazez la un hotel sportiv, tot prin ajutorul domnului Horia Paun. Sunt doar 3 nopti, joi dimineata nu stiu ce o sa facem.

Cerem ajutor oamenilor.", a spus George Timpuriu, cu ochii in lacrimi.

Mi-as dori foarte mult sa am o casuta a mea, un loc al meu, in care sa iau viata de la zero. Stiu ca este foarte greu, insa nu imposibil. Mi-as dori ca oamenii sa inteleaga cat de important este sportul, mi-as dori sa pot face cursurile de antrenor de fitness, iar oamenii sa inteleaga cat de important este sa nu mai stai cu ochii in telefon si sa faci sport", a mai spus Mariana.

Andreea Mantea a venit si cu o alta veste buna pentru Mariana.

"O foarte buna prietena a emisiunii WOWbiz iti ofera 4500 de ron. maine o sa ai acesti banuti, sa ii folosesti de cuviinta si te asigura, tot aceasta buna prietena a emisiunii, ca o sa urmeze si alte surprize si sa ai in continuare incredere in Dumnezeu", i-a spus Marianei.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Diana Belbita de la Exatlon avea 69 de kilograme cand a intrat in concurs. Vezi cat a slabit sportiva in aproape trei luni

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies