Surpriză în showbiz: Angela Rusu este însărcinată! „Este cea mai mare minune!”

Angela Rusu
Angela Rusu

Cântăreața de muzică populară, Angela Rusu, a dat vestea cea mare în prag de anul nou. Artista este însărcinată în patru luni și jumătate, urmând să aducă pe lume o fetiță în luna mai.

Angela Rusu și soțul ei, Marius, sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor avea o fetiță. Arista și-a dorit enorm încă un copil și iată că rugăciunile i-au fost ascultate. În luna mai, cele două fiice ale cântăreței, Larisa (25 de ani) și Rebeca (18 ani) o vor cunoaște pe mezina familiei.

Citeste si: Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară: „Să vină barza cu multă dragoste”

Cântăreața a povestit că această minune a venit în viața lor după mari eforturi și nenumărate drumuri la clinica de fertilizare a medicului Andreas Vithoulkas. Marius Moldovan, soțul artistei, i-a fost alături în toată această perioadă dificilă, iar acum este în culmea fericirii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Angela Rusu va deveni mămică pentru a treia oară
Angela Rusu va deveni mămică pentru a treia oară[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Oana Roman îl atacă dur pe fostul soț după ce s-a cuplat cu altă femeie: „Acum va avea ocazia să și-l facă”

Cântăreața preferată a lui Băsescu va deveni mămică pentru a treia oară în luna mai

„Sunt însărcinată în patru luni jumate, adică 18 săptămâni. Este cea mai mare minune pe care o așteptăm de ani de zile. Am apelat la o clinică de fertilizare, la medicul Andreas Vithoulkas, căruia vreau să îi mulțumesc foarte mult pentru toate eforturile pe care le-a făcut. Maria o va chema pe fetiță, este un nume deosebit, pur.

I-am aranjat deja camera. Am avut și evenimente, pot să cânt în continuare, nu am grețuri, nu am niciun alt discomfort”, a mărturisit Angela pe canalul ei de Youtube. 

Citeste si: Emily Burghelea este însărcinată pentru prima dată! Declarații uluitoare! VIDEO

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Antoni și Rebecca, întâlnire în afara casei. Mărturisirile emoționante pe care tânărul i le-a făcut brunetei. „M-a făcut să realizez că și eu m-am îndrăgostit.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies