Surpriză! Ion Surdu s-a mutat în Polonia pentru o femeie!? Primele declaraţii ale "faimosului"!

Ion Surdu a plecat în Polonia cu o femeie?
Ion Surdu a plecat în Polonia cu o femeie?

Ion Surdu a plecat în Polonia cu o femeie? Câștigătorul de la Exatlon a povestit de ce a decis să plece din țară și dacă a ales să aibă o reprezentantă a sexului frumos alături de el!

Ion Surdu a plecat în Polonia cu o femeie? Șoc printre iubitorii show-ului Exatlon România, dar și în lumea sporturilor de contact! Unul dintre cei mai buni și mai îndrăgiți luptători de MMA din țară, Ion Surdu, a decis să renunțe la galele de pe plaiurile mioritice și s-a mutat în...Polonia!

Ion Surdu a plecat în Polonia cu o femeie?
Ion Surdu a plecat în Polonia cu o femeie?

Decizia a fost luată chiar după ultimul său meci din ring, atunci când a ajuns la concluzia că trebuie să aibă parteneri de antrenament la nivelului lui de pregătire și de greutate.

”Era momentul să trec la un nivel superior. Sper să fie de bun augur totul!”, a declarat Ion.

Citeste si: Veste tristă pentru fanii Exatlon! Ion Surdu s-a mutat din România! "Este foarte greu..."

Citeste si: ȘOCANT! Ion Surdu, câștigătorul Exatlon sezon 3, a ajuns la spital!Ce s-a întâmplat în urmă cu câteva momente cu îndrăgitul câștigător de la Exatlon România!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Ion Surdu, câștigătorul Exatlon, îi aruncă mănușa lui Alin Andronic, finalistul sezonului trecut: ”Îl băteam, sunt sigur”

Ion Surdu a plecat în Polonia cu o femeie?
Ion Surdu a plecat în Polonia cu o femeie?

Ion Surdu a plecat în Polonia cu o femeie? Faimosul a explicat și de ce a ales să nu mai rămână în România

Ion Surdu a vorbit desptre pasul făcut, și chiar cu sinceritate, dovadă că, pentru el, lucrurile s-au așezat destul de bine.

”Am luat decizia de a pleca, fiindcă aici am condițiile mai bune, am oameni cu care pot să mă antrenez, am tot îmi doresc, tot ce vreau pentru a ajunge la obiectivul dorit și cel mai înalt nivel, pentru a reprezenta România și Moldova, așa că, m-am mutat o perioadă în Lodz, în Polonia. Este un oraș destul de mare, cu un milion de locuitori, în care viziunea și oamenii sunt diferiți de cei din țară, mai ales viziunea față de sporturile de contact, ceea ce mă avantajează.
Eu mă antrenez într-un club Sharktgopting, este unul dintre cele mai bune cluburi din Polonia, are cei mai mult sportivi, un antrenor foarte bun, coach Zabor, care are foarte multe conexiuni în toată lumea. Momentan, stau la un prieten, dar cu siguranță, în următoarele două săptămâni, am să îmi iau o chirie. Sincer să vă spun, îmi place Polonia, mă simt ca acasă”,
a spus Ion Surdu pentru WOWbiz.ro.

Ion Surdu a plecat în Polonia cu o femeie?
Ion Surdu a plecat în Polonia cu o femeie?

Ion Surdu, atras de poloneze. ”Au trăsături frumoase, ceea ce s-ar putea să facă să se întâmple ceva pe aici”

Ion Surdu a plecat în Polonia cu o femeie? Pe de altă parte, multă lume s-a întrebat cine l-a însoțit pe Ion la Lodz, în condițiile în care, în ultima vreme, a fost văzut pe litoral în compania unei tinere, iar zvonurile spuneau că luptătorul ar avea o relație stabilă.

Ei bine însă, situația este alta și, în exclusivitate, la emisiunea ”Ștafeta mixtă!”, faimosul a dorit să pună capăt speculațiilor de orice fel. ”Nu am luat pe nimeni în Polonia, nici o reprezentantă a sexului frumos. Am plecat singur, ca de fiecare dată, ca un lup singuratic, dar sper să îmi găsesc persoana potrivită și pentru mine. Din câte am observat la fața locului, polonezele au trăsături foarte frumoase, sunt blonde, cu ochi albaștrii, ceea ce s-ar putea să facă să se întâmple ceva pe aici, o minune și pentru mine.
Cert este că nu am lăsat nicio fată acasă, care să mă aștepte”,
a comentat Surdu.

Ion Surdu a plecat în Polonia cu o femeie?
Ion Surdu a plecat în Polonia cu o femeie?

Ion Surdu a plecat în Polonia cu o femeie? Ce meserie a avut faimosul înainte de a urca în ring

Ion Surdu a plecat în Polonia cu o femeie? Ce nu știe lumea despre faimosul Ion Surdu? Originar din Republica Moldova, luptătorul MMA a venit în România și s-a stabilit în Cluj când avea doar 16 ani. La vârsta de 18 ani a decis că este momentul să își câștige singur existența și s-a angajat ca manipulant marfă la un depozit, rezistand unei munci fizice istovitoare.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Aventuros și dornic să experimenteze, faimosul de la „ Exatlon ” și-a îndreptat atenția spre alt domeniu de activitate care i-a plăcut foarte mult și în care a ajuns să progreseze într-un timp foarte scurt, deși subliniază că marea lui pasiune rămâne sportul. "Am început că ajutor de barman și treptat am prins meseria, din ajutor am devenit barman. Sunt expert în shot-uri, dar știu să fac și cocktail-uri, smoothie-uri sau limonade. Îmi place foarte mult cafeaua și știu să fac desene în cappuccino, sunt un fel de barista, ultimul meu job a fost la un coffee shop în Cluj. Am trecut prin toată partea de industrie o ospitalieră, numai în bucătărie nu am intrat", declara Ion Surdu, inainte de a pleca sa isi testeze limitele pe traseele din Republica Dominicană. 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Povestea secretă de iubire dintre o concurentă de la Puterea Dragostei și un Războinic de la Exatlon

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies