Surprize inedite sâmbătă, la “Tu urmezi!” Dan Negru: "Niciodată nu am avut un concurent cu un asemenea traseu în emisiunea aceasta!

Surprize inedite sâmbătă, la “Tu urmezi!”  Dan Negru:
Surprize inedite sâmbătă, la “Tu urmezi!” Dan Negru: "Niciodată nu am avut un concurent cu un asemenea traseu în emisiunea aceasta!

În această sâmbătă, la ora 23:00, telespectatorii Kanal D sunt invitați să se alăture unei noi ediții pline de inteligență și distracție a game show-ului de cultură generală, "Tu urmezi!".

În cadrul acestui show unde se pune preț pe cunoștințele și spiritul competitiv al românilor, participanții vor avea parte de o serie de surprize, iar miza este una pe măsură.

                Cu doi invitați plini de umor, Vasile Muraru și Valentin Fatu, doi dintre cei mai îndrăgiți actori ai comediei românești, ediția promite să fie memorabilă.

Cei doi invitați vedetă vor împărtăși cu telespectatorii amintiri și întâmplări din trecutul lor, oferind o incursiune captivantă în lumea artei și a divertismentului.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

                Cu premii pe măsură, game show-ul "Tu urmezi!" aduce în prim-plan concurenți bine pregătiți, gata să își pună la încercare cunoștințele pentru a câștiga premiul cel mare, care poate atinge sume impresionante de sute de mii de lei. Dan Negru, gazda carismatică a emisiunii, își va surprinde publicul cu momente pline de umor și curiozități despre concurenți și invitați.

                Într-o notă deosebită, această ediție va avea ca protagonist pe un concurent cu un traseu remarcabil în cadrul emisiunii. "Niciodată nu am avut un concurent cu un asemenea traseu în emisiunea aceasta!", declară Dan Negru, evident impresionat de performanțele și abilitățile celui care se va confrunta cu întrebările provocatoare.

                Emisiunea "Tu urmezi!" de la Kanal D rămâne fidelă promisiunii sale de a oferi telespectatorilor o doză sănătoasă de cunoaștere și distracție, iar această ediție cu invitați de marcă și surprize inedite se anunță a fi una de neuitat.

                Nu ratați sâmbătă, la ora 23:00, o seară plină de emoții și suspans la "Tu urmezi!" pe Kanal D!



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies