Survivor România 2021 - Alexandra Stan de la Faimoși a făcut atac de panică și a părăsit competiția plângând!

Alexandra Stan faimosi - survivor romania 2021 concurenti - Inscrieri survivor romania 2021 - survivor romania 2021 program - survivor romania 2021 online -  alexandra stan Survivor Romania 2021
Survivor România 2021 - Alexandra Stan de la Faimoși a făcut atac de panică și a părăsit competiția plângând!

Survivor România 2021 - Aminitirile au năpădit-o pe Alexandra Stan care și-a adus aminte de bătaie încasată de la Marcel Prodan!

Alexandra Stan din echipa Faimosilor de la Survivor România a intrat în competiția pentru supraviețuire în primul rând să își depășească limitele și fricile. Cunoscută în peste 60 de țări așa cum a declarat în interviul de prezenatre, Miss Saxo Beat a vrut sa se cunoască mai bine pe ea însăși si sa  vadă că poate trece pentru zona ei de confort.

Competiția dintre Faimoși și Războinici a fost câștigate de vedete, care practic au trecu printr-o lupta corp la corp deasupra unei piscine.

După ce au intrat în “ring” câțiva concurenți ai emisiunii Survivor România 2021, Alexandra Stan a făcut un atac de panică la propriu. Plecată din zona în care a competiția se ținea, Moroșanu și Jador au alergat după ea pentru a o liniști.

Lupta pe care trebuia să o dea cu o Marilena Cuciurean de la Războinici, a scos-o din linia normalului.

Survivor România 2021- Momente dificile pentru Alexandra Stan care și-a făcut curaj pentru a intra în jocul corp la corp!

Amintirile au năpădit-o pe Alexandra Stan, gândindu-se că retrăiește momentele din anul 2013 în care a fost bătută de impresarul ei Marcel Prodan.

Imaginile cu această, vânătă la ochi și cu multe alte vânătăi și pe corp au șocat o țară întreagă!

Cătălin Moroșanu și Jador au încurajat-o cât au putut pentru a depăși momentul și a intră în joc.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Alexandra Stan faimosi - survivor romania 2021 concurenti - Inscrieri survivor romania 2021 - survivor romania 2021 program - survivor romania 2021 online - alexandra stan Survivor Romania 2021

Citeste si: Alexandra Stan a rămas cu sechele după bătaia primită de la fostul ei iubit! Momente de panică la Survivor România: „O să fiu acolo cu el...”

Alexandra Stan: “Moro, eu nu vreau să joc acest joc! Nu pot să trec prin asta încă o dată. Eu am trecut prin asta și o s-o iau razna!”, a comentată această în timp ce a izbucnit în plâns.

Moroșanu: “Nu este nicio problemea! O să alegem o altă fată! Suntem alături de tine!”, în timp ce o strânge la piept pe Alexandra și o sărută pe frunte.

Alexandra Stan faimosi - survivor romania 2021 concurenti - Inscrieri survivor romania 2021 - survivor romania 2021 program - survivor romania 2021 online - alexandra stan Survivor Romania 2021

Citeste si: Motivul pentru care Alexandra Stan isi doreste cu ardoare sa paraseasca competitia Survivor Romania 2021!

O parte din concurenții din echipa Faimoșilor nu a compătimit-o, ba mai mult au considerat că se "smiorcăie". Până la urmă, Alexandra Stan și-a găsit forță interioară pentru a merge mai departe în competiție și a după ce și-a făcut semnul crucii și s-a rugat și-a înfrânt totodată și niște "scheleți din dulapul" persoanal.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Zannidache pune tunurile pe echipa Faimosilor de la Survivor România! “Gata cu vrăjealaaa!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies