Survivor România 27 iunie 2021. Daniel Pavel anunță un nou joc între concurenții români și concurenții greci

Au mai rămas șapte concurenți la Survivor România
Au mai rămas șapte concurenți la Survivor România, patru la Războinici și 3 la Faimoși

Încă o surpriză pentru fanii emisiunii Survivor! Ce se întâmplă în seara asta, după un consiliu extrem de tensionat

O nouă surpriză de proporții pentru fanii emisiunii Survivor România! Finalul acestei săptămâni vine cu un concurs, în care toți concurenții rămași în concurs își vor dovedi abilitățile dobândite în cele șase luni petrecute în Republica Dominicană.

Ultimii concurenți români și greci se vor duela într-un nou joc internațional de recompensă, așa cum s-a întâmplat și săptămâna trecută, atunci când jucătorii din echipa Faimoșilor au câștigat premiul pus în joc.

Duminică, 27 iunie 2021, se anunță o nouă ediție incendiară la Survivor România, după un consiliu extrem de tensionat sâmbătă seara.

La fel ca săptămâna trecută, se vor forma echipe mixte compuse pe de o parte din concurenți români și greci din echipa Faimoșilor și concurenți români și greci din echipa Războinicilor.

Citeste si: Cine a fost nominalizat la Survivor România- 26 iunie 2021. Află despre mâncarea tradițională din Republica Dominicană

Izolate de băieți, Elena Marin și Maria Chițu sunt susținute și de această dată de către băieții greci, care au grijă să le ridice și de această dată moralul pentru a aduce cât mai multe puncte pe traseu. Mai mult decât atât, unul dintre concurenții greci poate fi văzut cum o ia în brațe extrem de tandru pe Maria, care se bucură de faptul că se descurcă pe traseu.

În plus, concurentul îi spune „Maria, te iubesc foarte mult”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Maria de la Survivor
Maria de la Survivor, apropiată de un concurent de la greci[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Zanni și Sebastian Chitoșcă, acuzații unul la adresa celuilalt la Survivor România. Ce secret a ținut ascuns Sebi în Republica Dominicană

 

Cine a fost nominalizat la  Survivor România- 26 iunie 2021

Având în vedere că Faimoşii au pierdut, aceştia puteau face nominalizări, doar între Elena Marin şi Zanni.

 

Elena Marin a fost nominalizată pentru a ieși din competiție.

„Mă așteptam, era previzibil. Am fost agitată toată săptămâna, probabil voi trăi sentimente pe care nu le-am mai trăit până acum, pentru că îmi este frică.

Cred că cel mai frică îmi e de când am fost nominalizată în această competiție. Am mai rămas trei, publicul e cel care decide și facă-se voia Domnului”, a precizat Elena Marin.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies