Survivor România 5 februarie - Simona Hapciuc are o poveste tulburătoare de viață! Tatăl copilului ei nu l-a recunoscut pe Dimitrie!

Survivor Romania 5 februarie -  - survivor romania 2021 concurenti - Inscrieri survivor romania 2021 - survivor romania 2021 program - survivor romania 2021 online -  Simona Hapciuc Survivor Romania 2021
Simona Hapciuc povestete drama vietii ei

Survivor România 5 februarie - Părăsită de părinții ei de mic copil, Simona Hapciuc l-a crescut singură pe Dimitrie!

Voluptoasa faimoasă Simona Hapciuc, de la Survivor România 2021 a povestit cu lacrimi în ochi povestea tulburătoare a viețîi ei. Deși a răzbit în viață cu toate greutățile ei și chiar cu un copil de gât, aceasta nu s-a lăsat bătută în față greutăților. Nouă ediție a ținut telespectatorii cu sufletul la gură pentru a vedea competiția strânsă din cele două tabere, echipa Faimosilor și cea a Războnicilor.

Înainte de a pleca la jocul al cărui recompensă au fost cartofii, Simona Hapciuc a făcut destăinuri despre viața ei și a copilului, Dimitrie.

Survivor România 5 februarie- Trecutul tulburător al Simonei Hapciuc a fost detaliat într-o nouă ediție a emisiuni pentru supraviețuire!

“Eu și Dimitrie am fost până la Survivor, nedespărțiți! Nu a existat să fac ceva fără el.. Dimitrie, pe lângă faptul că nu are tată, nu are niciun bunic pentru că ai mei m-au părăsit, apoi tatăl meu a murit.

Familia tatălui copilului a refuzat totul și nu au dat niciun semn de viață. S-a rupt totul pentru că atunci când maică-sa a aflat că vom avea acest copil, ea a fost complet împotriva copilului. Noi două aveam o relație super bună și chiar credeam că mă iubește, că îi place de mine... Ea nu avea nimic împotriva mea, avea împotriva copilului. Tatăl copilului mi-a spus: "Îți mai dau o zi să te hotărăști: eu sau copilul?! Poți să te gândești în seara asta, dacă vrei copilul..
ok, rămâi cu copilul dar singură. Dacă vrei să rămânem împreună, mergem împreună și faci avort!"

Citeste si: Simona Hapciuc de la Survivor 2021, despre tatăl copilului: "A fost un șoc pentru mine..."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Survivor Romania 5 februarie - - survivor romania 2021 concurenti - Inscrieri survivor romania 2021 - survivor romania 2021 program - survivor romania 2021 online - Simona Hapciuc Survivor Romania 2021
Simona Hapciuc povestete drama vietii ei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Simona Hapciuc de la Survivor România, la cuțite cu colegii Faimoși! "M-au pus la zid..."

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Moment în care și eu i-am spus, că nu am nevoie de o seară că să mă gândesc la lucrul acesta. Pentru mine nu există posibilitatea că eu să fac un avort, poți să îți faci în momentul asta bagajele și să pleci! În momentul de față simțeam o milă, pentru ea și fiu-său că au ajuns să aibă atâta răutate și dispreț față de o viață pe care Dumnezeu o trimitea pe pământ.

Pentru mine este important ca Dimi să nu crească cu niciun sentiment de ură. Vreau să fie un copil echilibrat, să cunoască doar sentimente de iubire, de acceptare și crescând cu acest sentiment… că tatăl lui îl iubește dar că a plecat pentru binele și fericirea lui, sunt sigură că atunci când va crește mare va putea acceptă și adevărată poveste de viață.”, a încheiat acesta în timp ce îi povestea Elenei Marin.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Andreea de la Survivor România, primele declarații despre nuntă: „Îi aștept cu drag”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies