Sute de oameni au participat la inmormantarea unei fetite necunoscute a carei poveste i-a emotionat

Sute de oameni au participat la inmormantarea unei fetite necunoscute a carei poveste i-a emotionat
Sute de oameni au participat la inmormantarea unei fetite necunoscute a carei poveste i-a emotionat

Povestea unui bebelus a impresionat sute de oameni. La inmormantare au venit oameni necunoscuti pentru ca fetita nu avea pe nimeni.

Cand un ofiter al politiei britanice a descoperit corpul unui bebelus nascut mort, toti au fost emotionati. In special inspectorul Jim Holmes. Corpul fetitei fusese abandonat si nu s-a aflat cine este mama. Povestea a impresionat sute de oameni care au participat la inmormantare.

Intr-un discurs tinut la inmormantarea Raihanei, inspectorul Jim Holmes a promis ca o va gasi pe mama copilei. Discursul lui a fost unul emotionant.

Printre altele, i-a promis fetitei ca va incerca sa ii gaseasca mama: „Vom incerca in continuare sa iti gasim mama. Asta iti promit”.

Oamenii care au fost la inmormantare au lasat la mormant flori si jucarii de plus, dar si biletele, in memoria fetitei.

Citeste povestea intreaga aici.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Reguli de aur la spovedanie! De ce sa nu mergi cand preotul e obosit!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies