Suvițe la modă în 2023. Explorarea celor mai Iubite tendințe de culori și tehnici de vopsire!

Suvițe la modă în 2023. Explorarea celor mai Iubite tendințe de culori și tehnici de vopsire!
Suvițe la modă în 2023. Explorarea celor mai Iubite tendințe de culori și tehnici de vopsire!

Descoperă în articolul de mai jos cum poți fi la modă în anul 2023 și ce culori trebuie să alegi atunci când vine vorba despre culoarea părului.

Anul 2023 vine cu o mulțime de tendințe în ceea ce privește moda și, implicit și machiajul sau coafurile. Descoperă în articolul de mai jos care sunt șuvițe la modă 2023 și ce trebuie să alegi pentru a fi mereu în pas cu tendințele actuale.

Culoarea anului 2023 este digital lavanda. O culoare vibrantă și extrem de feminină, această nuanță se poate combina ușor cu mai multe culori aprinse, precum și cele contrastante.

Citește și: Ce se poartă în toamna 2023. Tendințe și combinații de culori în moda de sezon!

Suvițe la modă în 2023. Explorarea celor mai Iubite tendințe de culori și tehnici de vopsire![Sursa foto: freepik]

Citește și: Cele mai noi tendințe în modă pentru sezonul de toamnă 2023. Ce să porți ca să fii în trend și să te simți frumoasă

Hair stilistul Adrian Perjovschi a dezvăluit în cadrul Știrile Kanal D care sunt tendințele actuale și cum combinăm  corect culorile.

Revine în prim plan femeia puternică și modernă, care nu se teme să poarte culorii vii și vibrante și care pune mare preț pe îngrijirea personală și pe modul în care se prezintă în societate. De aceea, pentru a păstra un look cât mai îngrijit, este nevoie de tratamente complexe ale părului, de tunderea regulată a vârfurilor și de mai multe vizite la salon pentru a obține șuvițele perfecte, cu care să iasă în evidență.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ce suvițe sunt la modă în 2023

„Culoarea anului 2023 este digital lavanda și se poartă pe fiecare anotimp și pe fiecare sezon în parte. Și avem variațiuni pe aceeași temă, de la mov, de la mov închis la mov pastel, de la violet ne ducem înspre roșu, chiar și combinat cu blondul de vară”, a

dezvăluit hair stilistul.

De asemenea, 2023 aduce o adevărată explozie de culoare pe tot parcursul anului, iar cele care își doresc să fie mereu în pas cu modă trebuie să aibă încredere și curaj să poarte toate aceste culori. De asemenea, este un bun prilej pentru toate femeile să își descopere latura senzuală și jucăușă, iar cele care vor alege culorile la modă vor fi rapid în centrul atenției.

Suvițe la modă în 2023. Explorarea celor mai Iubite tendințe de culori și tehnici de vopsire![Sursa foto: freepik]

E o nuanță care se poate combina cu foarte multe culori, se complementează foarte bine și obții un look foarte fresh și cool.  Când vorbim de vară, normal că ne ducem spre blond, dar și blondul poate să aibă un ușor reflex de violet sau de lavandă în păr, ne putem duce și cu niște culori foarte tari” ,  a mai dezvăluit Adrian Perjovschi

Șuvițe violet

Pe părul șaten se pot adăuga șuvițe luminoase de maro și bej, cu subtonuri delicate de roz și mov. Această coafură se distinge printr-un ton rece și un luciu metalic și merită încercat.

ce culori de par se poarta in 2023
Anul 2023 este potrivit pentru persoanele indraznete[Sursa foto: Unsplash]

Șuvițe roz pe părul blond

Pentru anul 2023, șuvițele roz se potrivesc de minune pe părul deschis la culoare, dar și pe un șaten deschis.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Șuvițe  violet pe părul blond

Se pot adăuga șuvițe în părul blond, fie pe lungime, fie la baza părului, în funcție de preferințe. Hair stiliștii recomandă o vizită la salon pentru a alege culorile potrivite pentru a fi perfecte.

Șuvițe roz și mov pe părul blond sau ciocolatiu

Suvițe la modă în 2023. Explorarea celor mai Iubite tendințe de culori și tehnici de vopsire![Sursa foto: freepik]

Această combinație nu poate trece neobservată, mai ales dacă este realizată într-un mod profesionist la un salon.

Șuvițe blonde pe părul castaniu

Continuă și anul acesta trendul șuvițelor blonde pe părul șaten sau pe părul castaniu. Tehnica Mounir de balayage este extrem de apreciată de către multe femei și poate complimenta orice chip.

Cum să-ți păstrezi șuvițele pentru mai mult timp

Suvițe la modă în 2023. Explorarea celor mai Iubite tendințe de culori și tehnici de vopsire![Sursa foto: freepik]

După ce ai mers la salon pentru a obține șuvițele dorite, este foarte important să urmezi câțiva pași simpli pentru a le păstra pentru cât mai mult timp.
În primul rând, folosește un șampon și o mască potrive pentru părul vopsit și nu uita de tratamentele specifice pentru vârfuri. De asemenea, apelează la protecție termică înainte de a face bucle, de a-ți îndrepta părul sau înainte de a-l usca folosind o perie ori un uscător.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum să faci un coc superb în doar câțiva pași

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies