“Tablou de familie”, povestea fascinantă a patru femei puternice, ajunge la final, în această seară, de la 20:00, la Kanal D!

“Tablou de familie”, povestea fascinantă a patru femei puternice, ajunge la final, în această seară, de la 20:00, la Kanal D!
“Tablou de familie”, povestea fascinantă a patru femei puternice, ajunge la final, în această seară, de la 20:00, la Kanal D!

Mâine seară, la 20:00, începe noul sezon al serialului “Totul pentru familia mea”

În această seară, fanii îndrăgitei producții “Tablou de familie”, își vor lua rămas bun de la eroii preferați, odată cu difuzarea ultimului episod al serialului, de la 20:00, la Kanal D.

După ce au urmărit povestea emoționantă a soților Azra și Sergen și au fost purtați într-un carusel plin de emoții puternice odată cu întâmplările derulate în familia Cevher, fanii producției sunt invitați să urmărească deznodământul serialului.

Patru femei extraordinare, mama, Colpan, și cele trei fiice, Azra, Sanem și Guneș, au luptat cu toate puterile pentru a depăși dramele din viețile lor. Dacă la început, Colpan se temea că fiicele sale să nu mai aibă de suferit, prin prisma trecutului dureros, după ce tatăl acestora, le-a părăsit, iată că acum renumita avocata pășește cu încredere alături de acestea, în noua sa viață alături de Erman, bărbatul care o adoră de patru decenii.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Astăzi, în ultimul episod al acestui sezon din serialul ”Tablou de familie”, difuzat la Kanal D, evenimentele emoționante ce se vor derula în viețile membrilor familiilor Cevher-Arsen, continuă să surprindă privitorul într-o manieră unică. Colpan și Erman se pregătesc pentru marele pas, acela de a-și uni destinele, Sanem și Bora sunt nerăbdători să devină o familie completă, pentru fericitul cuplu urmând să vină pe lume primul lor copil.

Azra și Efe își trăiesc, în tihnă, iubirea, iar Guneș se bucură de toată atenția și iubirea familiei sale. Momentele tensionate, pline de suspans nu vor lipsi însă nici de această dată din viețile protagoniștilor…

Nu pierdeți în această seară, de la ora 20:00, ultimul episod din serialul “Tablou de familie”, la Kanal D.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Gabriela Cristea, idee de masă rapidă și gustoasă! Cum prepară vedeta coastele cu cartofi la cuptor? „Vă arăt o altă rețetă pe care o fac eu atunci când nu am timp. O să fie un deliciu.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul pentru care actorii de la Bollywood au refuzat să joace în filmul "Phir Milenge". Salman Khan și-a asumat gratuit acest rol: " Întreaga industrie a spus nu"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies