“Tablou de familie” - premiera serialului turcesc, în această seară, de la 20:00, la Kanal D!

“Tablou de familie” -  premiera serialului turcesc,  în această seară, de la 20:00, la Kanal D!
“Tablou de familie” - premiera serialului turcesc, în această seară, de la 20:00, la Kanal D!

În această seară, de la ora 20:00, puteti urmări premiera noului serial turcesc, “Tablou de familie”, o dramă complexă, ce va putea fi urmarită cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la 20:00, la Kanal D.

Producția “Tablou de familie” aduce în fața telespectatorilor povestea emoționantă a unei căsnicii ce ajunge în pragul divorțului, cei doi soți fiind avocați cu expertiză în astfel de spețe. Specializați în avocatura de divorț și martori ai procesului dramatic de separare într-o serie de cazuri, aceștia ajung să trăiască ei înșiși experiența dureroasă și descoperă că niciodată nu poți fi pregătit să faci față unei asemenea încercări.

Ce vedem astăzi, în primul episod

Çolpan Cevher (Sumru Yavrucuk), o avocată renumită care a reușit să dezvolte una dintre cele mai bune case de avocatură specializată în divorțuri din Istanbul, isi creste singura cele trei fiice, după ce tatăl fetelor a părăsit familia. Legătura puternică care leaga cele patru femei se rupe în momentul în care Azra decide să părăsească firma mamei sale și să se alăture unei case de avocatură rivale, în urma unui incident neplăcut.

Azra este căsătorită cu Sergen Günay (Sarp Akkaya), la rândul său avocat, și împreună au trei copii.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Nu ratați în această seară, de la ora 20:00, premiera noului serial “Tablou de familie”, numai la Kanal D. Serialul va putea fi urmărit cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.



Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Horoscop Peşti Iulie 2024. Nativii Peşti ar trebui să evite situațiile în care părerile sunt împărțite

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Răzbunarea unui student din Constanţa. Și-a incendiat profesorul pentru nota primită la examen. Care este starea dascălului

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi pândește, din cauza bacteriei descoperită în aer


Cookies