“Tablou de familie” Un nou serial turcesc, încărcat de dramatism, din 27 iunie, la Kanal D!

“Tablou de familie”  Un nou serial turcesc, încărcat de dramatism, din 27 iunie, la Kanal D!
“Tablou de familie” Un nou serial turcesc, încărcat de dramatism, din 27 iunie, la Kanal D!

Din 27 iunie, de la 20:00, Kanal D le va aduce telespectatorilor un nou serial turcesc, “Tablou de familie” (original: “Evlilik Hakkinda Her Sey”/ “All about Marriage”), o dramă complexă, ce va putea fi urmarită cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la 20:00, după ce sezonul curent al serialului “O dragoste” ajunge la final, pe 26 iunie.

Poveşti de dragoste şi istorii de familie complicate sunt dezvăluite cu fiecare episod. Scenariul bine construit, cu perspective multiple și răsturnări de situație, aduce în prim- plan trăiri autentice, încărcate de emoție ale personajelor care trec prin drama divorțului. Intrăm în intimitatea unor cupluri care trec prin procesul complicat al separării, dar suntem și martorii unor intense povești de iubire.

Producția “Tablou de familie” aduce în fața telespectatorilor povestea emoționantă a unei căsnicii care ajunge în pragul divorțului, cei doi soți fiind ei înșiși avocați cu expertiză în astfel de spețe.

Deși specializați în avocatura de divorț și martori a procesului dramatic de separare, aceștia trăiesc ei înșiși o asftel de experiență dureroasă și descoperă că niciodată nu poți fi pregătit să faci față unei asemenea încercări. În mijlocul acțiunii se află patru femei puternice, mama și cele trei fiice, care împart același trecut dureros, găsind metode diferite de a face față pierderilor, dar și noilor începuturi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sanem rămâne alături de mama sa și va lupta cu propria sa soră, în timp ce mezina familiei, Güneș (Tülin Ece), preferă să stea departe de lumea juridică. Totul culminează cu reapariția tatălui în viața lor, la 25 de ani după ce a fugit cu bona familiei, pentru a-și revendica o parte din afacerea familiei.

Telespectatorii Kanal D le vor revedea în rolurile principale pe talentata Sumru Yavrucuk, cunoscută pentru rolurile sale din serialele "Fatmagul" și "Nehir", pe frumoasa actriță Gökçe Eyüboğlu, din producția "Promisiunea", dar și pe Tülin Ece, care a interpretat-o

pe Menekşe în "Fiica ambasadorului", toate serialele amintite fiind difuzate de Kanal D.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies