Tablourile, o adevarata comoara in fiecare casa

Tablourile, o adevarata comoara in fiecare casa
Tablourile, o adevarata comoara in fiecare casa

Daca peretii unei locuinte sunt goi, putem spune, fara dar si poare ca procesul de amenajare a interiorului nu este finalizat

Este important sa mentionam inca de la inceput ca amenajarea unei locuinte nu tine doar de achizitionarea obiectelor de mobilier, a obiectelor sanitare, a electrocasnicelor, a perdelelor si draperiilor si a covoarelor, ci si de decoratiunile interioare – facem aici referire la tablouri, tablouri canvas abstracte, rame foto, lumanari parfumate, alte decoratiuni pentru pereti, paturi si perne si asa mai departe. Toate acestea, dar mai ales tablourile reusesc sa intregeasca stilul de amenajare ales, oferind in acelasi timp culoare, echilibru si energie intregii locuinte.

De ce este important sa alegem tablouri pentru casa noastra?

1. Atunci cand peretii sunt goi, si mai ales daca sunt varuiti intr-o singura culoare ori sunt pur si simplu lasati albi, suprafata mare de perete gol nu face decat sa creeze un dezechilibru in armonia intregii camera!

2. Tablouri sunt renumite mai ales pentru capacitatea lor de a atrage atentia celor care ne pasesc casa.

Mai mult decat atat ele reusesc sa canalizeze atentia spre diferite puncta ele incaperii/ casei noastre.

3. Culorile tablourilor vor pune in valoare tonurile principale ale camerei. Mai mult decat atat daca optezi pentru un tablou in culori vibrante, puternice, precum galben, rosu ori portocaliu, acesta iti va induce o stare de bine si va reusi sa te energizeze ori de cate ori il privesti.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Care sunt aspectele cele mai importante pe care trebuie sa le avem in vedere atunci cand alegem un tablou?

Alegerea tablourilor depinde de foarte multe criterii, precum: gustul, preferintele, bugetul, varsta, educatia, dar si de influentele sociale a fiecaruia dintre noi. Bineinteles ca trebuie sa tinem cont si de stilul de amenajarii, spre exemplu daca locuinta ta este moderna, aerisita, luminoasa si ceva mai pretentioasa este indicat sa expui tablouri de calitate, si sa eviti pe cat de mult posibil expunerea fotografiilor de la nunti, excursii si alte evenimente personale.

Dar acest lucru poate fi cu usurinta ignorat, caci pana la urma tu ca si beneficiar trebuie sa fii multumit de modul in care locuinta ta arata, sa te simti confortabil in interiorul ei si sa te incante toate obiectele pe care le-ai achizitionat de-a lungul timpului, caci pana la urma toate acestea au o poveste a lor.

Cum le expui – mai au nevoie tablourile de protectie?

In functie de tabloul ales, vei opta pentru punerea lor sub sticla sau nu – sticla avand un rol protector. De asemenea, este important sa mentionam ca picturile in ulei nu mai au nevoie de acest tip de protectie, ele fiind rezistente la praf, lumina ori soare. De asemenea, la o mare cautare in prezent sunt si tablourile canvas. Acestea pot fi expuse fara rama ori protectie. Mai mult decat atat, acestea au nevoie de o intretinere minima pentru a rezista o perioada indelungata de timp.

Bineinteles ca este recomandat ca ele sa fie ferite de toti factorii care pot duce la distrugerea lor.

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cum a arătat copilăria lui Tavi Clonda și cum îl ajuta faptul că mama lui era cunoscută. “Părinții mei m-au lăsat foarte liber. Eu am fost un mic star de mic.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies