Tamara Ecclestone a devenit mamă pentru a doua oară! Nimeni nu știa de sarcina ei

Tamara Ecclestone
Tamara Ecclestone a născut în secret

Moștenitoarea unui adevărat imperiu a decis să devină mamă în mare secret, la cinci ani de la nașterea primei fetițe.

Veste de ultimă oră despre una dintre cele mai cunoscute tinere din lume. Fiica miliardarului Bernie Ecclestone, Tamara, a devenit mamă în mare secret.

Tânăra în vârstă de 35 de ani și soțul său, Jay Rutland, au devenit părinții unei fetițe, pe care au numit-o Serena.

Tamara Ecclestone a decis să nască într-un spital de lângă capitala Elveției, Berna, în urmă cu o săptămână.

Tatăl ei, Bernie, a fost cel care a confirmat veștile fericite. Aflat în casa sa din Gstaad, în Alpii Elvețieni, șeful Formulei 1 a dezvăluit că este extrem de încântat să fie din nou bunic.

„Sunt absolut încântat să fiu din nou bunic. Tamara a născut o fetiță în urmă cu șapte zile în același spital în care s-a născut fiul meu Ace. Mama și bebelușul se descurcă bine.
Este un lucru mic atât de frumos. Au numit-o Serena și deja au ieșit în oraș. Serena și Ace sunt de o vârstă apropiată și se vor putea juca împreună când vor fi puțini mai mari. Sunt încântat că Serena este, în sfârșit, cu noi. O să am mulți nepoți”, a dezvăluit Bernie Ecclestone.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Bernie Ecclestone
Bernie Ecclestone despre fiica sa, Ramara[Sursa foto: Hepta]

Vestea că Tamara a devenit mamă din nou a fost o adevărată surpriză pentru toată lumea, deoarece nimeni nu știa că ea este însărcinată.

Tamara și Jay Rutland s-au căsătorit în anul 2013, în cadrul unei ceremonii fastuoase, fiind deja părinții unei fetițe în vârstă de șase ani, pe nume Sophia. Micuța a declarat de mai multe ori că își dorește o surioară, iar visul i s-a îndeplinit.

În plus, veștile despre nașterea micuței Serena vin la numai câteva luni după ce tatăl său, care are 89 de ani, a devenit tată pentru a patra oară, al unui fiu pe care îl cheamă Ace.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Iulia Aradi de la Exatlon a născut! Ce nume special a primit fetița

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies