Tânărul din Iași, ironizat că a mers pe cal să-și vadă nou-născutul, nu mai avea bani de drum. Din ultimii săi bani, i-a luat de mâncare soției

tânărul din iași, sergiu, pe cal, nou-născutul, maternitate
tânărul din iași, sergiu, pe cal, nou-născutul, maternitate

Tânărul din Iași care a mers pe cal, până la maternitate, să-și vadă nou născutul, are o poveste foarte tristă. Din ultimii bani, a preferat să-i cumpere soției ceva de mâncare.

Cu siguranță ați auzit de tânărul din Iași, care zilele trecute mergea pe cal, spre maternitate, pentru a-și vedea nou născutul. Deși foarte multe persoane au ironizat gestul tânărului, Sergiu trăiește o poveste extrem de tristă.

tânărul din iași, sergiu, pe cal, nou-născutul, maternitate
tânărul din iași, sergiu, pe cal, nou-născutul, maternitate

Citeste si: Un concurent de la Exatlon s-a făcut bucătar la Muntele Athos! Călin Novăcescu le găteşte călugărilor de pe Muntele Sfânt

Cine este tânărul care s-a dus călare până la maternitate

Tânărul care și-a luat inima în dinți și a mers pe cal, prin orașul Iași, este Sergiu Ion Ciobotariu, în vârstă de doar 22 de ani. Acesta a recurs la gestul extrem, pentru a reuși să-și vadă ce-l de-al treilea copil și, implicit pe soția sa, care abia născuse. Mai mult decât atât, din lipsa banilor, acesta nu și-a permis să ia un taxi, iar cu tramvaiul nu i s-a permis să meargă, astfel preferând să mergă călare, pentru a-i lua soției ceva de mâncare, din ultimii

săi bani.

“Am încercat să iau un tramvai. Nu m-au lăsat. Nu am avut bani să iau un taxi. M-am întors acasă și m-am urcat pe cal. Prima dată m-a oprit un echipaj de Poliție. Le-a fost milă de mine și m-au lăsat să plec. Pe urmă m-a oprit un echipaj de la Poliția Locală. Au râs de mine, m-au luat la mișto. Mai apoi m-a mai oprit un echipaj, au fost de treabă.

Nu m-au amendat. Au înțeles că am o urgență și nu am avut altă variantă”, a mărturisit Sergiu, tânărul tătic, potrivit BZI.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

tânărul din iași, sergiu, pe cal, nou-născutul, maternitate
tânărul din iași, sergiu, pe cal, nou-născutul, maternitate

Citeste si: În plină pandemie, doi copii din Vâlcea nu au ce mânca şi stau într-o casă care se va dărâma pe ei. Bunica lor cere cu disperare un ajutor

Mai mult decât atât, după ce a ajuns la maternitate, i-a lăsat soției mâncarea și, tot pe cal, a plecat înapoi spre casă, unde mai are doi copii. Sergiu lucrează cu ziua, din greu, pentru a-și susține financiar familia și pentru a-și hrăni copiii.

“Am fost plecat la muncă… În fiecare zi plec la muncă cu calul… Fac cam 30 de lei pe zi, nu mai mult. Când am aflat că a născut, am mers să-i duc de mâncare,” a explicat Sergiu.

Totodată, tânărul de doar 22 de ani se chinuie din răsputeri să

construiască o căsuță pentru familia sa, însă lucrările sunt departe de a fi gata. A explicat că se descurcă foarte greu cu banii, însă muncește din greu pentru soția și copilașii lui.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: EDU.ro Subiecte Istorie BAC 2024 și Subiecte Matematică BAC 2024: La ce oră se publică baremul?- stirilekanald.ro

“Tot ce fac, fac pentru copii. Am trei acum, am nevoie de o casă. Trăim greu acum, dar nu avem ce face… muncesc cât pot”, a conchis tânărul.

Citeste si: Puțină pozitivitate, nu strică niciodată! Un bunic de 87 de ani a reușit să se vindece de coronavirus

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Nelson Mondialu, decizie de ultim moment! Le trimite concurenților de la Puterea Dragostei pachet cu... mâncare! „Le-a trimis Liana 400 de sarmale.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Felicitări! Larisa Groza, fosta concurentă de la Casa iubirii, a anunțat sexul copilului

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies