Taner și Dilek, în fața unui nou test al destinului

Taner și Dilek, în fața unui nou test al destinului
Taner și Dilek, în fața unui nou test al destinului

Aventura regăsirii celor doi frumoși tineri, Taner și Dilek, continuă în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Poveste din Anatolia”, difuzat la Kanal D.

Bucuroși și emoționați de regăsire, cei doi tineri, Dilek și Taner retrăiesc momentele minunate ale copilăriei, de care s-au bucurat împreună, însă sentimente noi își fac loc în inimile acestora. În vreme ce viața lui Taner pare ușor de descifrat, acesta nepărăsind locul natal, iată că nimeni nu știe cum a evoluat viața frumoasei Dilek, de când a părăsit orașul. Taner este curios să afle dacă aceasta s-a căsătorit, iar verii săi, care știu ce sentimente nutrește tânărul pentru frumoasa fată, sunt cei care alimentează curiozitatea acestuia.

Pe de altă parte Taner trebuie să își facă unchiul să aibă din nou încredere în el, după ce inventia tânărului s-a soldat cu un incident neplăcut, la nunta a doi tineri din oraș. Taner, însă, este încurajat, de către verii săi, să meargă mai departe cu proiectul său, sistemul de zbor pe care l-a inventat, însă tânărul se teme că, dacă nu muncește, nu va mai avea cum să își întrețină familia.

Unchiul său decide să nu îi mai permită să colaboreze cu el la evenimentele din oraș, iar Taner se simte pierdut…

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Nu pierdeți astăzi, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Poveste din Anatolia”, difuzat numai la Kanal D!



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

De ce a renunțat Claudia Pătrășcanu la unghiile lungi. Întâmplarea care a făcut-o să stea departe de saloanele de manichiură. “Nu m-am descurcat cu unghiile lungi și drept dovadă, am pățit-o!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

6 lucruri interesante mai puțin cunoscute despre șampanie

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies