Tania Popa a vorbit despre cei care exagerează cu mâncarea la micul dejun.
Probabil că fiecare dintre noi a fost măcar o dată cazat la un hotel unde se servea micul dejun. Ei bine, acolo fiecare poate alege orice fel de mâncare își dorește. Cu toate acestea, multe persoane profită de acest lucru și dau dovadă de lipsă de bun simț, luând prea multă mâncare, pe care nu o termină și o lasă în farfurie, iar alte persoane nu mai apucă să mănânce din preparate.
Cu acest lucru s-a confruntat și Tania Popa, care a decis să semnaleze această problemă în mediul online.
Tania Popa, întâmplare neplăcută la un hotel
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Cunoscuta actriță a fost într-o scurtă vacanță, acolo unde a beneficiat și ea de un mic dejun la hotel. Mare i-a fost dezamăgirea, însă, atunci când a văzut că mulți români exagerează cu mâncarea tocmai pentru că aceasta este la discreție.
„Mă întreb de ce la hoteluri cu pretenții, să zic așa, de 4 stele, la micul dejun românul, nu generalizez, dar anumiți români vin la bufet suedez și nu mănâncă normal ca acasă. Cât poți să mănânci la un mic dejun? Vorbesc de un om normal, nu despre cineva care e chiar dependent de mâncare. Omletă, ou, ceva mezel, fiecare ce vrea. Mulți nici nu mănâncă acasă.
Beau o cafea și la revedere. Vorbesc de un caz concert de azi de dimineață că de aceea nu mai pot. Te duci și îți iei un bol pe care îl umpli cu roșii, un bol cu roșii. După aceea îți iei un bol cu iaurt. S-a dus și a pus și omletă, și ou, cred că toate tipurile de ou. După care, a încercat toate mezelurile. A venit cu o stivă în altă farfurie.