Ţară, ţară, vrem concurenți! Caravana de casting "Casa iubirii" se pune din nou în mișcare! În sezonul viitor al reality show-ului "Casa iubirii”, Marele Premiu va fi mai consistent: 100.000 de lei!

Ţară, ţară, vrem concurenți! Caravana de casting
Ţară, ţară, vrem concurenți! Caravana de casting "Casa iubirii" se pune din nou în mișcare! În sezonul viitor al reality show-ului "Casa iubirii”, Marele Premiu va fi mai consistent: 100.000 de lei!

Iubirea se află într-o continuă călătorie, iar Cupidon e neobosit la "Casa iubirii"!

Caravana de casting a celebrului reality show porneşte din nou la drum, prin țară, în căutarea noilor concurenți care vor pași în următorul sezon al emisiunii prezentate de Andreea Mantea, la Kanal D.

Să îți găsești jumătatea nu e lucru ușor și tocmai de aceea indragita prezentatoare îşi doreste să fie alături de toți tinerii care pășesc în platoul emisiunii, înca de la momentul în care aceştia îsi manifesta dorinţa de a fi în acest show.

Andreea Mantea le va fi tuturor concurenţilor un ghid prețios și empatic în drumul lor, plin de provocări, spre aflarea sufletului pereche.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Curajul și dorința ta cea mai puternică vor fi răsplătite mai bine ca oricând, pentru că marele premiu va fi şi mai consistent: 100.000

de lei va fi miza viitorului sezon!", anunță Andreea Mantea, prezentatoarea "Casa iubirii".



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

VIDEO Ce părere au fetele despre noul concurent din Casa Iubirii, Dennis? "Totul mi s-a părut la superlativ!"

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Cum gestionează Radu Ștefan Bănică relația la distanță cu Ioana Văllimărescu: ”Există încredere între noi”

FOTO Nunta lui Theo Rose în imagini. "Așa cum am visat. Simplu și cu sens!"

Nuntă mare în Istanbul! Celebrul actor Özgür Çevik s-a căsătorit cu aleasa inimii sale! Iată ce ținute sofisticate au ales cei doi miri și cum au strălucit la cel mai important eveniment din viața lor

"Dau să fac un pas, vine tipul spre mine..." Valentin, bărbatul atacat cu ciocanul în Chiajna, mărturii disperate de pe patul de spital


Cookies