“Tărâmuri nelegiuite” - premiera în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

“Tărâmuri nelegiuite” - premiera în această seară, de la ora 20:00, la  Kanal D
“Tărâmuri nelegiuite” - premiera în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D vine în întâmpinarea fanilor serialelor turceşti cu o nouă producţie impresionantă, “Tărâmuri nelegiuite”, o poveste dramatică despre sacrificii, iubire, alegeri dificile, ce readuce în faţa telespectatorilor actori îndrăgiţi de publicul român.

Ugur Gunes, chipeşul şi talentatul actor turc pe care telespectatorii l-au îndrăgit deja urmărindu-l în serialul “Mă numesc Zuleyha”, revine în casele românilor, prin intermediul noului serial, “Tărâmuri nelegiuite”, de data aceasta interpretând un nou rol impresionant, cel al lui Davut, personajul central al producţiei.

O nouă provocare apare când realizează că femeia de care se îndrăgosteste, Gulfem (Esra Bilgic), este fiica lui Malik, omul pe care îl consideră vinovat de moartea tatălui său.

Ce vedem în această seară, în primul episod al producției

În episodul din această seară îi cunoaștem pe Davut și familia sa; cu toții lucrează la mina lui Malik. Davut, frații săi și tatăl lor muncesc neîncetat ca să asigure traiul zilnic al întregii familii însă cu banii puțini pe care îi primesc, existența le este destul de grea.

â

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Davut, frații săi și tatăl sunt pleacă la muncă, lucrând în tura de noapte, iar vremea neprielnică pune viețile lucrătorilor în pericol. Davut avertizează că se va petrece o catastrofă dacă nu sunt scoși imediat din mină, iar Malik află că tavanul este pe cale să se prăbușească peste cei care lucrează acolo.

Proprietarul minei ignoră cu desăvârșire avertismentul angajatului său și chiar ia în derâdere pericolul iminent, ordonând ca porțile minei să fie închise, ca oamenii să nu poată ieși.

Calvarul se dezlănțuie în Zonguldak iar momentele teribile acaparează întreaga regiune…

Nu rataţi, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, premiera unei povesti captivante, “Tărâmuri nelegiuite”, o producţie care va cuceri fanii celor mai bune seriale turcești din România. Noul serial va putea fi urmărit de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies