Cântăreața a pregătit, pas cu pas, o rețetă de tartă cu cozi de ceapă și ou fiert.
Anna Lesko este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste, de la noi din țară. Aceasta se bucură de succes în carieră, dar și pe plan personal, alături de familia sa.
Tartă cu cozi de ceapă și ou fiert, pregătită de Anna Lesko
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Ingrediente
- Ceapă verde, tăiată rondele
- Ouă crude și fierte, (cele fierte tocate în cubulețe mici)
- Sare
- Făină
- Semințe de susan
- Cașcaval, ras
- Smântână
- Praf de copt
- Ulei
Mod de preparare
- “Avem nevoie de următoarele ingrediente: ceapă, avem nevoie de ou crud, de asemenea, ou fiert, sare, făină, avem nevoie de semințe de susan, de cașcaval, de smântână. (…)
- Începem cu ceapa (n.r. adăugată într-un bol mare), venim cu ou (n.r. ou fiert), mergem cu cașcaval, smântână, sare, amestecăm.
- Bun, am trecut la aluat. În ouă adaugăm smântână, praf de copt, făină și amestecăm totul.
- Primul strat de aluat (n.r. turnat într-o tavă termorezistentă), punem compoziția. Am uitat să vă spun că înainte de a turna primul strat de aluat, am uns vasul cu un pic de ulei.
- Turnăm și restul de aluat. La final, punem și semințe de susan, iar această tavă va pleca în cuptor la 180 de grade Celsius, preț de 35-40 de minute.
- Arată foarte bine!”, a explicat Anna Lesko, pas cu pas, în filmulețul postat pe canalul său de Youtube.