„Tata s-a chinuit ca să ne pună ceva pe masă. Asta mi-am dorit să mănânc când era mic și n-am apucat.” Connect-R, despre eforturile tatălui de a le aduce de mâncare atunci când erau mici

„Tata s-a chinuit ca să ne pună ceva pe masă. Asta mi-am dorit să mănânc când era mic și n-am apucat.” Connect-R, despre eforturile tatălui de a le aduce de mâncare atunci când erau mici
„Tata s-a chinuit ca să ne pună ceva pe masă. Asta mi-am dorit să mănânc când era mic și n-am apucat.” Connect-R, despre eforturile tatălui de a le aduce de mâncare atunci când erau mici

Connect-R a vorbit despre munca pe care o depunea tatăl său pentru a le aduce de mâncare pe masă, atunci când era mic.

Connect-R, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din țară,  a avut o copilărie cu multe lipsuri și nu avea nimic din ce are acum.

Ce și-a dorit Connect-R să mănânce atunci când era mic și nu a apucat

Citește și: “Dacă Dumnezeu lucrează prin oameni, atunci prin mama a lucrat cel mai mult!” Connect-R a povestit cât de mult obișnuia mama lui să lucreze

Connect-R
Connect-R[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Mi se pare foarte drăguț și emoționant!” Maya, fiica Mishei și a lui Connect-R, le calcă pe urme părinților săi! Micuța în vârstă de doar 9 ani a lansat prima piesă în colaborare cu mama ei!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Artistul a a povestit, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, despre momentul în care tatăl său se chinuia să le pună ceva pe masă.

Artistul are și acum o slăbiciune pentru un anumit desert, pe care nu a apucat să-l mănânce în copilărie. 

„Se întâmpla ca tata să găsească să facă o lucrare particulară până seara și făcea rost de bani. Adică mâncam, nu era chiar să murim de foame în ziua aia. Tata s-a chinuit să mai facă o lucrare particulară ca să ne pună ceva de mâncare pe masă.

Ce mi-am dorit să mănânc când eram mic și n-am apucat s-a transformat într-o problemă mai mare acum, oricât aș încerca să mănânc sănătos, nu rezist la croissante. Și acum dacă văd, mi-e instant poftă să-l mănânc.”, a povestit Connect-R.

Cum a ajuns Connect-R la epuizare, după munca depusă

Connect-R
Connect-R[Sursa foto: Facebook]

Pentru a avea tot ce deține acum, Connect-R a muncit foarte mult, ba chiar acest lucru i-a adus uneori și probleme de sănătate.

În cadrul unui alt interviu, artistul a vorbit despre problemele de sănătate de la epuizare. 

"A fost poate unul dintre cei mai grei ani ai mei. Am muncit foarte mult. Din cauza concertelor foarte multe, am avut și ceva probleme de sănătate. Mai precis, probleme cu rinichiul drept. Înainte de pandemie, s-au amânat multe joburi și odată cu revenirea la libertate s-au cumulat concertele(...). Acum sunt bine."

, a povestit Connect-R acum ceva timp. Connect-R a făcut și o retrospectivă a anului 2023. "Am foarte multe proiecte pentru anul 2023. Lansez un album nou, se lansează o piesă de-a Mayei. Dar nu putem da prea multe din casă. Cu siguranță vom cânta și amândoi (n.r. el cu Maya). Maya e poate chiar mai talentată decât noi, la pian are rezultate extraordinare.", a mai spus Connect-R.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Mi se pare foarte drăguț și emoționant!” Maya, fiica Mishei și a lui Connect-R, le calcă pe urme părinților săi! Micuța în vârstă de doar 9 ani a lansat prima piesă în colaborare cu mama ei!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies