Tatăl lui Jador de la Survivor România a oferit detalii despre religia Faimosului!

Tatăl lui Jador de la Survivor România a oferit detalii despre religia Faimosului!
Tatăl lui Jador de la Survivor România a oferit detalii despre religia Faimosului!

Jador este născut de Bunavestire, o sărbătoare cu o importantă majoră în România!

25 martie a fost o zi cu o importanță aparte pentru faimosul Jador de le Survivor România 2021. Ziua lui de naștere o să fie serbată departe de familie și de oamenii dragi sufletului lui. Cu o accidentare destul de gravă la picior, Jador le-a oferit fanilor lui dar și familiei o spaimă pe care nu și-ar dori-o nimeni. Artistul încă trebuie să rămân pe marginea traseelor de joc pentru că încă are piciorul în ghips și nu își poate reveni imediat.

Într-un interviu recent tatăl lui Jador, Romeo Dumitrache, a vorbit despre religia familiei și în special a băiatului său: "Jador nu a trecut cu noi la penticostali, aşa că ştiu că mai consumă câte un pahar sau două, din când în când. Nici el nu e bun amic cu paharul, iar asta mă bucură.” Părinții nu au vrut să-l oblige pe Jador să preia religia la care ei s-au convertit și chiar nu sunt deloc deranjați că acesta mai consumă alcool din când în când.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Jador își serbează ziua de naștere pe 25 martie!

Îngrijorarea cea mai mare pentru familie este, în schimb, faptul că acesta suferă din punct de vedere al piciorului și aceștia nu îl pot ajuta cu nimic.

Faptul că timp de o săptămână nu l-au văzut în cadrul emisiunii, a fost cumplit. "Şi eu şi mama lui am fost foarte îngrijoraţi după accidentarea la picior, care l-a scos pentru o bună bucată de timp din concurs. În ultima săptămână ne-a mai venit însă sufletul la loc, de când l-am văzut că stă iar printre tovarăşii de luptă, pe banca Faimoşilor, chiar dacă se deplasează mai greu, cu ajutorul cârjelor.” 

Se cunoaște faptul că pe data  de 25 martie a fost Bunavestire, o zi specială pentru creștinii ortodocşi. Pentru că nu pot sărbători alături de Jador, familia o să sărbătorească în cinstea lui cu tort și multe mâncăruri alese: “ Cei născuţi de Bunavestire au ceva aparte în ei. Eu ştiu, fiindcă am văzut asta la fiul meu. Au ceva care-i deosebeşte de noi, ceilalţi.

Visează, dar într-un fel aparte, ca şi cum ar avea şi siguranţa că ceea ce-şi propun vor şi realiza. Poate chiar mai repede decât credem noi, ceilalţi, că ni se poate întâmpla ceva la fel de frumos!”, a încheiat Romeo Dumitrache pentru playtech.ro



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies