„Tatăl meu s-a stins in fața mea. A fost singurul bărbat din viața mamei mele. A fost un bărbat foarte dedicat meseriei, un om excepțional, a iubit-o pe mama.” Ce a mărturisit Mădălin Ionescu despre decesul tatălui său

„Tatăl meu s-a stins in fața mea. A fost singurul bărbat din viața mamei mele.  A fost un bărbat foarte dedicat meseriei, un om excepțional, a iubit-o pe mama.” Ce a mărturisit Mădălin Ionescu despre decesul tatălui său
„Tatăl meu s-a stins in fața mea. A fost singurul bărbat din viața mamei mele. A fost un bărbat foarte dedicat meseriei, un om excepțional, a iubit-o pe mama.” Ce a mărturisit Mădălin Ionescu despre decesul tatălui său

Mădălin Ionescu poate fi considerat un bărbat împlinit având în vedere familia sa minunată și căsnicia fericită.

De-a lungul celor 12 ani de căsătorie cu Cristina Șișcanu, prezentatorul TV a format o legătură puternică, beneficiind și de sprijinul necondiționat al acesteia în creșterea și iubirea față de toți cei trei copii ai lor, inclusiv Filip și Ștefania din căsătoria anterioară a bărbatului, alături de fiica lor Petra.

Citește și: ”Au plecat în vacanțe fericiți, totul bine și frumos, s-au întors din vacanță și au divorțat.” Ce a mărturisit Cristina Șișcanu despre cuplurile din showbiz. Vedeta nu s-a mai putut abține

 Ce a mărturisit Mădălin Ionescu despre decesul tatălui său
Ce a mărturisit Mădălin Ionescu despre decesul tatălui său[Sursa foto: Instagram]

Ce a mărturisit Mădălin Ionescu despre decesul tatălui său

În ciuda succesului său, puțini sunt conștienți de experiențele mai dificile prin care Mădălin Ionescu a trecut. Unul dintre aceste momente dureroase a fost pierderea tatălui său acum doi ani, ceea ce a adus suferință prezentatorului.

Chiar și acum, soțul Cristinei Șișcanu poartă în inima sa o urmă mare a durerii din pierderea părintelui său, o temă pe care a abordat-o în mod deschis și sincer, cu o notă de tristețe, în mediul online.

„Se împlinesc 2 ani de când Tatăl meu s-a stins in fața mea … Va spun pentru prima oară povestea sfârșitului său si in același timp vă rog sa faceți ceva pentru părinții voștri!”, a scris Mădălin Ionescu pe pagina lui de Facebook.

 Ce a mărturisit Mădălin Ionescu despre decesul tatălui său
Ce a mărturisit Mădălin Ionescu despre decesul tatălui său[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Mădălin Ionescu l-a văzut pe tatăl lui cum a decedat

Evenimentul tragic al pierderii tatălui său a reprezentat pentru Mădălin Ionescu o traumă profundă, ce a lăsat o amprentă dureroasă asupra întregii sale vieți.

Pe pagina sa de Facebook, soțul Cristinei Șișcanu a împărtășit experiențele dureroase prin care a trecut într-un video, vorbind despre momentele extrem de dificile în urma pierderii tatălui său.

Inițial, prezentatorul a refuzat să accepte că tatăl său se confrunta cu probleme de sănătate, până când a realizat că starea acestuia era mult mai gravă decât anticipase.

După numeroase cercetări, Mădălin Ionescu a descoperit că tatăl său lupta cu demența vasculară, o boală care, în cele din urmă, i-a curmat viața.

Mădălin Ionescu nu poate uita momentul în care tatăl său a decedat chiar lângă el.

Durerea pe care a simțit-o este greu de explicat. În urma acestui trist eveniment, el a învățat că este important ca oamenii să prețuiască orice moment pe care îl au cu părinții, deoarece nimeni nu îi va putea înlocui vreodată.

„Aceste zile nu sunt deloc confortabile pentru că, în urma cu doi ani, în această perioadă, îl pierdeam pe tatăl meu, un om pe care n-o să-l uit niciodată și care m-a marcat profund, mai ales că tata a murit la 10-12 minute după ce eu și mama mea am ajuns la el.

(…) S-a chinuit o serie de ani. În prima parte, lucrurile au fost destul de rezonabile, după care au degenerat și s-a stins trist și într-o situație destul de complicată, în plină pandemie. Momente de care nu prea vreau să-mi amintesc sau pe care le retrăiesc cu suferință vizibilă.(…) Mama m-a anunțat că tata începe să aibă niște probleme, pierderi de memorie, mi-a povestit o serie de episoade, eu n-am crezut-o, am crezut că exagerează și îi sugeram să nu fie atât de pretențioasă, că totuși are o vârstă.
El avea același simț al umorului, a rămas o fire pozitivă chiar și în timpul bolii. După un revelion pe care l-am petrecut împreună, mi-am dat seama că e o problemă și că într-adevăr are pierderi de memorie și se transpunea în tot felul de situații care nu aveau legătură cu realitatea și am început tot felul de investigații. (…) Domnul profesor Ciurea m-a anunțat șocat că tata a părut să aibă zeci de episoade vasculare, adică să fi trecut, în mod straniu, prin zeci de accidente vasculare mici (…) și ne-a anunțat că are demență vasculară și lucrurile vor degenera…(...) Vreau să vă rog pe toți cei care aveți părinți, (…) profitați de orice moment în care puteți mâna pe telefon, puteți să-i sunați, puteți să le spuneți ca îi iubiți. (…) Eu am prins sfârșitul tatălui meu și momentul în care s-a eliberat sufletul din trup și credeți-mă că e ceva înfiorător…”, a povestit Mădălin Ionescu, vizibil îndurerat, pe rețelele de socializare.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mădălin Ionescu, despre tatăl său

Mădălin Ionescu a mărturisit că, deși tatăl său era adesea plecat de la șantier și consuma alcool în exces, era popular și apreciat datorită funcției de conducere. Viața lor familială a fost afectată de acest comportament, însă Mădălin amintește cu drag de tatăl său și de momentele petrecute împreună.

„Tata a fost singurul bărbat din viața mamei mele. Pare o absurditate dar mama nu a avut nici amanți, a fost singurul bărbat din viața ei. L-a așteptat, era greu să aștepți un bărbat care vine de la șantier pe weekend. Bărbații când terminau munca de șantier se apucau si de spirțz. Tata a fost un bărbat absolut devastat de alcool. Pentru ca era un tip foarte popular si avea si o funcție de conducere, fiind un tip foarte sociabil, venea uneori pilit acasă si era foarte greu pentru o femeie care a avut un singur bărbat in viața ei sa gestioneze si povestea cu soțul, si cu copiii. De la tata pana la 19 ani nu prea aveam ce sa aflu ca nu prea a fost pe acasă, am avut câteva vacante împreuna. El nu avea timp de vacante, a fost decorat de statul român Eroul muncii socialiste, pasionat al muncii. (…) Îmi aduc aminte ca intr-o duminica a venit acasă după un episod medical, a mers 30km prin zăpada pana la brâu si a urinat sânge nu știu câte zile. A fost un bărbat foarte dedicat meseriei, ne-a iubit cu siguranța, un om excepțional, a iubit-o si pe mama”, a mărturisit Mădălin Ionescu.

Citește și: „Am pus hainele la spălat la spălătoria de la hotel, nu se mai deschidea mașina de spălat, întârziam la restaurant.” Cristina Șișcanu a trecut printr-o serie de nemulțumiri, chiar în vacanță

 

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Parcă sunteți de aici... cum să nu! Sunt convins că se oficiază genul ăsta de eveniment.” Ce i-a propus Cristina Șișcanu soțului ei, chiar în timpul vacanței

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies