|| PIERDERI ȘI GREȘELI || Horoscop TAUR august 2021. Nativii zodiei Taur pot trece prin conflicte!

horoscop taur luna august 2021
|| PIERDERI ȘI GREȘELI || Horoscop TAUR august 2021. Nativii zodiei Taur pot trece prin conflicte!

Consultă horoscopul lunii august 2021 pentru zodia TAUR şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Taur au câştiguri mici, dar constante.

Horoscopul lunii august 2021, pentru zodia Taur oferă câteva descrieri generale. Există căi deschise către afecțiune, tandrețe și surprize în dragoste. Luna august favorizează sensibilitatea și comunicarea.

Horoscop Taur August 2021 – Dragoste

Perioada cuprinsă între 1 august 2021, până în data de 15 august 2021 va fi plină de conflicte, reacții de gelozie, nesiguranță și manipulare emoțională.

Totuşi unii nativi ai zodiei Taur sunt favorizaţi de armonie, înțelegere, empatie și compasiune în cuplu.

Pentru cuplurile căsătorite, vor exista mai multe momente de linişte și pace în familie, de la 5 la 13 august 2021 și după 24 august 2021, până la sfârşitul lunii. Unii nativi pot avea posibilitatea unui eveniment grandios in familie. Uitați de pierderile și greșelile din trecut. Trebuie să experimentați o nouă perioadă de fericire.

Pentru cei care caută un partener, la începutul lunii, evitați să vă lăsați purtați de dorințe, deoarece riscul de iluzie vă poate duce într-o zonă „falsă”. Există totuşi câteva momente norocoase, cu o serie de oportunități neașteptate. Şanse pentru a cunoaşte persoane noi sunt în jurul zilelor de 20 august 2021 și 24 august 2021.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: //BERBEC// Horoscop pentru luna AUGUST 2021. Nativii Berbec pot trece printr-o despărţire dureroasă!

horoscop taur luna august 2021 dragoste

Citeste si: //BERBEC// Horoscop pentru luna AUGUST 2021. Nativii Berbec pot trece printr-o despărţire dureroasă!

Horoscop Taur August 2021 – Bani

Luna august începe cu provocări pentru nativii zodiei Taur, dar și o perioadă de confuzie.

Ar trebui să evitați tranzacțiile  importante în prima săptămână a lunii, mai ales dacă implică foarte mulţi bani. După această perioadă este un moment mai favorabil pentru proiecte noi și strategii mai îndrăznețe. Luna august 2021 vine cu o serie de câștigurile modeste, dar constante pentru nativii zodiei Taur. Unele câştiguri în bani se pot contura în jurul datelor de 20 august şi 22 august 2021.

Horoscop Taur August 2021 – Sănătate

Evitați să vă expuneți riscurilor în planul sănătăţii în prima săptămână a lunii august 2021. Există o vulnerabilitate mai mare pentru mai mulţi nativi ai zodiei Taur. Luna august aduce nevoia de meditare, dar și nevoia de odihnă, pace și calm după o perioadă dificilă. Trebuie să realizaţi lucruri care vă pot aduce o stare de calmitate şi relaxare.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

\\horoscop zilnic//\\19 iulie 2021// Află ce zodie îşi pierde locul de muncă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies