Tavi Clonda, nemulțumiri legate de Disneyland! Artistul a discutat despre aspectele care nu îi convin în vacanță: „E mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu!”

Tavi Clonda, nemulțumiri legate de Disneyland! Artistul a discutat despre aspectele care nu îi convin în  vacanță: „E mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu!”
Tavi Clonda, nemulțumiri legate de Disneyland! Artistul a discutat despre aspectele care nu îi convin în vacanță: „E mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu!”

Soțul Gabrielei Cristea și-a exprimat nemulțumirea în mediul online.

Pe întreg parcursul vacanței la Disneyland cu familia, Tavi Clonda și Gabriela Cristea au păstrat legătura cu urmăritorii lor din mediul online, împărtășind cu aceștia atât părțile pozitive, cât și pe cele negative ale vacanței. De data aceasta, artistul s-a arătat nemulțumit de mai multe aspecte, în timp ce aștepta să cumpere mâncare pentru fetițele sale.

Tavi Clonda critică modul de organizare la Disneyland

Citește și: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pe două pahare de șampanie la Disneyland? „O fi șampanie din aia bună cu aur. Chiar dacă e scump, aia e.”

Tavi Clonda, nemulțumiri legate de Disneyland! Artistul are mai multe lucruri care nu îi convin în vacanță
Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la Paris? „Tavi a insistat să nu lăum mașină. Ne-a costat ceva aventura asta de la aeroport până la hotel.”

În primul rând, artistul a ținut să precizeze că indiferent de ce vrei să faci, trebuie să stai foarte mult timp la coadă, ceea ce poate fi extrem de obositor pentru o familie cu copii. Ulterior, Tavi Clonda s-a arătat nemulțumit de faptul că fiicele sale au primit mai întâi desertul, și după aceea mâncare. Mai mult decât atât, artistul a criticat și prețurile ridicate care sunt acolo.

Trebuie să vă spun și partea rea pentru cei care veniți, cu copiii în special, că părinții mai pot avea răbdare, dar e foarte complicat. La orice, la un suc, la o apă, la orice stai foarte mult. Să stai la coadă de 50 de ori pe zi, e mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu. Asta este situația, ei sunt organizați bine, dar e foarte complicat.

Orice lucru bun are și reversul medaliei. Până mă servește e nebunie. Mai întâi mi-a dat desertul. Nu aveam cum să le car și dă-le mai întâi desertul copiilor și după mâncarea dacă poți, că așa e la Disneyland. Nu au nicio treabă. Cartofii prăjiți nu sunt gata. Am luat cartofi prăjiți, nu vreo nebunie. Ele vor mai întâi mâncarea, dar la Dineyland nu se poate. Păcat de show-urile astea frumoase care sunt.
Mai întâi desert, nu contează ordinea operațiilor și mai și costă mult
.”, a spus Tavi Clonda pe Facebook.  

Tavi Clonda, nemulțumiri legate de Disneyland! Artistul are mai multe lucruri care nu îi convin în vacanță
Familia Clonda [Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Ce truc folosește Anca Țurcașiu pentru expunerea la soare? „O să vă ajute pentru sănătate. Încercați și voi să vă jucați cu asta.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Simge Selçuk, actrița care joacă rolul Nebahat în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs celebra actriță 

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies