Tavi Clonda, oripilat de gestul unei participante! "Am trait s-o vad si pe asta!". Iata ce anume a facut aceasta si ce reactii a starnit in platoul "Te vreau langa mine"!

Tavi Clonda, oripilat de gestul unei participante!
Tavi Clonda, oripilat de gestul unei participante! "Am trait s-o vad si pe asta!". Iata ce anume a facut aceasta si ce reactii a starnit in platoul "Te vreau langa mine"!

Una dintre participante a adus o dovada uluitoare pentru a le demonstra colegelor sale ca au gresit atunci cand au lansat acuzatii nefondate.

La inceputul emisiunii, Bianca a socat pe toata lumea cu gestul ei de a aduce in platou dovada uluitoare care atesta virginitatea sa. Aceasta a recunoscut ca s-a vazut nevoita sa recurga la acest gest pentru a le demonstra colegelor sale care au facut comentarii rautacioase la adresa ei, ca au gresit.

Am adus aceasta dovada si gata! M-am saturat sa mi se scoata ochii ca nu sunt virgina! Am adus documentul care dovedeste realitatea! Sa astup gura tuturor doamnelor care m-au contrazis!", a spus Bianca.

Gestul tinerei a uluit pe toata lumea, insa de departe cel care si-a manifestat mirarea cel mai mult a fost Tavi Clonda, care a exclamat ca nu mai vazut pana acum un "certificat de fata mare".

"Am trait s-o vad si pe-asta! Poate sa vina primavara!", a spus Tavi.

Vezi momentul video pe Kanald.ro.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Reteta-minune care te ajuta sa slabesti! Nutritionista care a slabit-o pe Gabi Cristea iti spune secretul!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies