Tavi Clonda, probleme serioase în vacanță: „De-abia stau în picioare”

Tavi Clonda
Tavi Clonda si Gabriela Cristea

Ce se întâmplă în aceste momente cu Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea. Bărbatul le-a cerut ajutorul fanilor.

Soțul Gabrielei Cristea, Tavi Clonda, se confruntă cu o problemă serioasă de sănătate.  Aflat în vacanță, artistul este de-a dreptul disperat și nu știe ce să mai facă.

Tavi Clonda a dezvăluit pe contul său de socializare că are dureri extrem de mari și că nu știe ce să mai facă pentru a le ameliora.

Partenerul Gabrielei Cristea le-a transmis prietenilor virtuali că nici nu vrea să audă de controale amănunțite, precum un RMN, pentru moment.

Citeste si: ”Cred că sunt o femeie împlinită financiar” Câți bani câștigă Gabriela Cristea

Sotul Gabrielei Cristea
Sotul Gabrielei Cristea este bolnav[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

De ieri am o durere la spate, cred că am făcut o mișcare greșită sau ceva și mi s-a și umflat în stânga la coloană, acolo la noadă și nu știu ce să iau.

Am făcut o mișcare greșită, am ridicat ceva de la magazin, nu-mi dau seama și de-abia stau în picioare, mă așez, nu pot să dorm. Dacă știți ce să fac, ce să iau.

Să nu spuneți de RMN și de altele, că încă nu”, le-a dezvăluit Tavi Clonda fanilor de pe rețelele de socializare.

Citeste si: „E o presiune anume”. De ce Gabriela Cristea și Tavi Clonda exclud posibilitatea de a avea un al treilea copil

Tavi Clonda
Tavi Clonda are probleme de sanatate[Sursa foto: Instagram]

Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu își mai doresc un copil

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o familie superbă și două fetițe care au luat tot ce este mai frumos de la amândoi. Cei doi au dezvăluit că nu își mai doresc un al treilea copil, deoarece este o responsabilitate extrem de mare și cele două micuțe.

Recent, am lăsat fetele cu mama, la Brașov, timp de o săptămână. Am avut treabă acasă. Important e că lor le-a plăcut la bunica, nu ne-au sunat să mergem să le luăm. Așa am stat și noi în doi. Este exclus să mai facem un copil. Dacă s-ar mai putea, am mai vrea și șapte, dar avem și noi o limită. Avem de muncă și două prințese, jocul s-a încheiat.

De când avem copii, e altceva, e o presiune anume, o responsabilitate”, au dezvăluit cei doi, în cadrul unui interviu.

Citeste si: Care este relația Gabrielei Cristea cu soacra ei: ”Eu seara mă culc cu ei în gând, mă rog pentru ei”



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Larisa Udilă și-a botezat fiul. Cine sunt nașii micuțului Milan: „Un simplu zâmbet de-al tău îmi vindecă orice rană”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies