Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Care a fost reacția soției lui, Gabriela Cristea? „Sunt un pic surprins !”

Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Care a fost reacția soției lui, Gabriela Cristea? „Sunt un pic surprins !”
Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Care a fost reacția soției lui, Gabriela Cristea? „Sunt un pic surprins !”

Tavi Clonda a făcut o schimbare de look, cu ocazia venirii primăverii.

Tavi Clonda a ținut să împărtășească cu urmăritorii săi momentul în care merge să facă o schimbare de look, așa că și-a ținut la curent urmăritorii.

Ce schimbare a ales să facă Tavi Clonda

Citește și: Rețeta Gabrielei Cristea de salam de biscuiți cu ciocolată! Un preparat simplu de făcut și delicios de mâncat: „Este un deliciu. Este mai bună decât rețeta clasică.”

Tavi Clonda
Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cât a plătit Tavi Clonda pe coșul de cumpărături pentru ziua lui Iris: “Să vă arăt cât a fost bonul, o foaie întreagă.”

Tavi Clonda a pășit pragul salonului frizeriei și a ales să facă o nouă tunsoare, dar să își schimbe și culoarea, pregâtindu-se pentru noi proiecte. Astfel, acesta a ales o culoare îndrăzneață și a rămas uimit de rezultat. 

„A venit momentul să îmi fac o schimbare la păr, a venit primăvara, a venit soarele, așa că trebuie să îl aranjez cumva. A venit și primăvara, trebuie să fim mai fericiți cu noi. Voi schimba și culoarea. Hai să vedem. Stăm așa 40 de minute, voi vedeți tot procesul, după vedem ce iese. Ce culoare mi-a făcut Ștefan aici? Momentul adevărului. Interesantă culoare. Să vedem și după ce se usucă.
Sunt un pic surprins așa, dar să vedem finalul. S-a mai potolit culoarea. 
Te sun după ce vede Gabriela sau te sună ea. Să vedem și cum e la soare. Merg la Gabriela, am niște emoții. Glumesc. Dar sunt curios ce o să zică.”, a spus Tavi Clonda.

Care a fost reacția Gabrielei Cristea când a văzut noul look al lui Tavi

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

După noua schimbare, Tavi Clonda  s-a gândit la ce anume va spune soția lui și cum va reacționa, însă cuvintele ei au ajuns să îl surprindă. Ce a spus Gabriela Cristea când l-a văzut.  "M-am oprit să și mănânc, iar de aici merg la Gabriela.

Am ajuns acasă, nu vă arăt, dar să vedem ce zice soția. Să nu faci foarte rău.

Gabriela: Ce? Ești foarte bine!

Tavi: Nu sunt cam roșcățel? Spune de culoare.

Gabriela: Interesantă.

Tavi: Hai că nu mă dă afară, am mâncat degeaba.

Gabriela: E ok.

Tavi: I-auzi, îi place soției, am crescut că nu o să-i placă. Cred că voi mă iubiți oricum și nu-mi mai spuneți nimic. Hai să-ți arăt la soare.

Gabriela: Ia-mă încet. Lasă-mă să mă obișnuiesc, după mai mergem pe la soare, pe la umbră. Mie nu-mi displace. Are și o tentă de roz pudră."

 

Tavi Clonda
Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cât a plătit Tavi Clonda pe coșul de cumpărături pentru ziua lui Iris: “Să vă arăt cât a fost bonul, o foaie întreagă.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies