Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Ce tunsoare a ales artistul și care a fost reacția familiei. “Am ajuns acasă alt om, să vedem ce zic.”

Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Ce tunsoare a ales artistul și care a fost reacția familiei. “Am ajuns acasă alt om, să vedem ce zic.”
Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Ce tunsoare a ales artistul și care a fost reacția familiei. “Am ajuns acasă alt om, să vedem ce zic.”

Tavi Clonda a ales să facă o schimbare radicală de look. Iată ce tunsoare și-a făcut.

Tavi Clonda este mereu activ pe rețelele de socializare, acolo unde împarte de fiecare dată numeroase lucruri pe care le face în viața personală. Atunci când vine vorba de orice schimbare, este mereu deschis și nu ezită să arate și celor care-l urmăresc lucrurile la care apelează. De această dată, a optat pentru o nouă schimbare de look, care nu sunt străine urmăritorilor săi, și ales să facă o tunsoare în stilul în care fiica lui îi aranjează mereu părul în piscină. 

“Acum a venit momentul, chiar o să fie o schimbare și pentru mine. E vară e frumos, e august, o schimbare mare. Mi-e frică singur. E o freză, ceva…. Să vedem cum iese, dacă le surprind pe fete de data asta. Când eram în piscină,  Iris îmi tot făcea o  anumită freză. Și am zis că dacă tot o face, hai să mă tund corespunzător, să văd dacă o să le placă fetelor.
Începe să se contureze treaba. Sunt curios ce o să iasă.”,
a spus Tavi Clonda.

Reacția familiei la vederea noii schimbări de look a lui Tavi Clonda

Citește și: Tavi Clonda, nemulțumiri legate de Disneyland! Artistul a discutat despre aspectele care nu îi convin în vacanță: „E mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu.”

Tavi Clonda
Tavi Clonda[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la Paris? „Tavi a insistat să nu lăum mașină. Ne-a costat ceva aventura asta de la aeroport până la hotel.”

După ce noua tunsoare a fost gata, acesta a ținut să arate și câteva cadre, ulterior a mers acasă acolo unde s-a întâlnit cu fiicele lui și cu mama, iar cele două fete au fost foarte încântate de rezultatul obținut.

Artistul a mai spus că dacă schimbarea este pe placul lor, este tot ce contează. O reacție de exclamare avut și mama artistului, în momentul în care a văzut schimbarea pe care a făcut-o fiul său.  “Moment istoric, ce se întâmplă aici. Ne apropiem. Dați cu hate acum, să mă întrebați dacă am mai dat și bani pe freza asta, “că o făceai acasă cu castronul.”
E frumos, e foarte tare, e de august. Acesta sunt, mă duc la fete acasă, să vezi scandal. Am ajuns acasă alt om, să vedem ce zic. Sunt frumos? Dacă le place fetelor, asta e tot ce contează. Să vedem ce spune și mama. Freză de piscină, de mare, de soare. ”,
a mai povestit Tavi Clonda.

Mama lui Tavi: Ohoo!

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Tavi Clonda, nemulțumiri legate de Disneyland! Artistul a discutat despre aspectele care nu îi convin în vacanță: „E mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu!”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”

Zarzavat pentru iarnă la ceaun, rețeta fratelui Daniel de la Mănăstirea Slănic, județul Argeș. “Această rețetă necesită trei pași.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies