Tavi Clonda vorbește despre prețurile din Corfu: „Prețurile sunt încă ok în majoritatea locurilor! Nici acolo nu aveai voie să aduci băutură și mâncare.”

Tavi Clonda vorbește despre prețurile din Corfu: „Prețurile sunt încă ok în majoritatea locurilor! Nici acolo nu aveai voie să aduci băutură și mâncare.”
Tavi Clonda vorbește despre prețurile din Corfu: „Prețurile sunt încă ok în majoritatea locurilor! Nici acolo nu aveai voie să aduci băutură și mâncare.”

Artistul a explicat care este media de prețuri în Corfu.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au fost plecați într-o vacanță de 7 zile în Corfu, alături de fiicele lor, Victoria și Iris. Cei doi soți au închiriat o vilă frumoasă, cu piscină și au explorat diferite plaje, ținându-și în permanență urmăritorii la curent cu privire la activitățile lor din vacanță.

Acum, întors din vacanță, artistul a vorbit în cadrul unui video despre media de prețuri din Corfu.

Cât a plătit Tavi Clonda pentru șezlongurile din Corfu?

Citește și: Cât a plătit Gabriela Cristea pe patru sendvișuri și 4 sticle de răcoritoare, în aeroportul din Corfu. „Aici am plătit pe jumătate.”

Tavi Clonda vorbește despre prețurile din Corfu
Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Cât a dat Gabriela Cristea pe un prânz pentru patru persoane în portul din Corfu. “E mult, puțin, să spună ceilalți.”

Atunci când vine vorba de șezlonguri, acestea pot fi chiar și gratis, atâta timp cât comanzi băutură și mâncare de restaurantul de pe plajă. Cu toate acestea, cel mai scump șezlong pe care Tavi Clonda l-a închiriat a ajuns la 50 de euro.

Sunt plaje care îți oferă gratuit șezlongurile și sunt plaje frumoase, cu condiția să nu îți aduci băutură și mâncare de afară și să comanzi de la ei o bere, un suc, o apă, pe care oricum, din punctul meu de vedere, le comandai. Ca gest mi se pare foarte frumos. Aici, de exemplu, 15 euro setul, că ei nu închiriază doar șezlongul, îl închiriază direct cu umbrela.

15 euro e aici. În alte locuri e 5 euro. Depinde de plajă. La cea mai scumpă plajă a fost 50 de euro umbrela, fără nimic. Nici acolo nu aveai voie să aduci băutură și mâncare
.”, a spus artistul.

Cât costă mâncarea în Corfu?

Tavi Clonda vorbește despre prețurile din Corfu
Tavi Clonda [Sursa foto: Facebook]

În privința mâncării, Tavi Clonda susține că aceasta nu este cu mult diferită față de la noi în țară, pornind de la 60 de euro o masă pentru 4 persoane și ajungând chiar la 120 de euro.

La masă am dat 120 de euro 4 persoane. În rest, 60-70 de euro toți 4 mâncăm liniștiți oriunde. Prețurile sunt încă ok în majoritatea locurilor. Depinde și unde te duci, dar în general prețurile sunt foarte ok .”, a mai spus Tavi Clonda.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

VIDEO Emilia Ghinescu vorbește cu durere despre copilăria sa! „Singurele amintiri ale mele din copilărie pe care le am sunt bătăile din casă.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul pentru care actorii de la Bollywood au refuzat să joace în filmul "Phir Milenge". Salman Khan și-a asumat gratuit acest rol: " Întreaga industrie a spus nu"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies