Te-a inselat? Nu, nu e ea de vina, el e

Te-a inselat? Nu, nu e ea de vina, el e
Te-a inselat? Nu, nu e ea de vina, el e

L-ai prins cu fapta implinita si dezamagirea este atat de mare. Simti ca tot ce ai construit pana acum alaturi de el s-a naruit intr-o secunda.

De ce “cealalta femeie” nu este de vina cand barbatul te inseala. Ti s-a intamplat. L-ai prins cu fapta implinita si dezamagirea este atat de mare. Simti ca tot ce ai construit pana acum alaturi de el s-a naruit intr-o secunda. Si te intrebi constant, cine este de vina. Sa fi fost tu, cu al tau comportament, care l-a determinat sa plece in alta parte? Sa fi fost el, cu al lui caracter imoral si principii de viata slabe? Sau sa fi fost ea, cea care l-a sedus?

Deseori, vina cea mai mare cade pe ea. Ea, care este mai tanara, mai frumoasa, mai atragatoare, sau pur si simplu alta. Ea, care si-a aratat disponibilitatea pentru o relatie casual. Ea, care s-a indragostit de barbatul tau, desi nu a fost niciodata al ei.

Dupa ce iti trece furia, daca stai sa gandesti putin la rece situatia, ai fi stiut ca, indiferent de cat de mare ar fi fost ea ispita, daca el era integru, loial tie, indragostit de tine, nu s-ar fi dus.

Chiar si dupa 10 ani de casatorie si 15 kile pe care tu le-ai acumulat in timpul sarcinii, el nu este indreptatit sa isi rupa angajamentul fata de tine. Si daca totusi vrea sa faca asta, suprapunerea a 2 relatii intotdeauna il scoate pe el vinovat, la adresa moralitatii sale. Corect este sa inchei o relatie si abia apoi sa incepi alta.

Iti prezentam astazi o alta versiune a povestii, care se apropie mai degraba de adevar, chiar daca tu refuzi sa vezi asta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Te-a inselat? Nu, nu e ea de vina, el e
Te-a inselat? Nu, nu e ea de vina, el e[Sursa foto: PixaBay]

Cine a fost pana la urma vinovatul?

Este atat de usor sa judeci femeia care a iesit cu el. Dar te-ai gandit vreodata la actiunile lui inainte sa se intample fapta? Cine l-a pus sa intre pe acele aplicatii de dating? Cine l-a pus sa mearga la acel club de noapte? Cine l-a pus sa iasa la acea petrecere fara tine? Cine l-a pus sa isi incalce comportamentul profesional la munca si

sa construiasca o relatie personala cu a lui colega? Rareori se intampla ca femeia sa faca primul pas si deseori el este cel care o face. In concluzie, cine este cu adevarat vinovat? Si, ca sa adaugam un plus de adevar: nu ea este cea care are un angajament fata de tine, el este. El este cel care ti-a jurat tie iubire, el este cel care are un contract cu tine si el este cel care rupe contractul.
Ea nu are nicio obligatie fata de tine.

Distrugatoarea de casnicii

Nu exista acest concept. Nicio alta femeie nu ar putea vreodata sa iti distruga tie casnicia, daca aceasta este una solida. Distrugatorul de casnicii este in realitate egoismul lui. Nu s-a gandit la tine cand a petrecut seara cu ea. S-a gandit exclusiv la satisfactia lui personala cand a facut asta. Egoismul lui este singurul distrugator de casnicii.

De ce nu ar trebui sa le blamam pe aceste femei?

Pentru ca deseori sunt victimele situatiei. Victima propriei sale nesigurante, victima unei gandiri ca nu merita mai mult de atat, victima sentimentelor de iubire pe care le poarta pentru sotul tau si care sunt neimpartasite. Si cum au ajuns ele sa il iubeasca pe sotul tau? Au ajuns asa pentru toate minciunile pe care le-au primit de la el, toate promisiunile false.

Greseala ei este ca s-a indragostit de barbatul nepotrivit, la fel ca si tine.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Cine o face odata, o face si a doua oara

Acum ca l-ai prins, este in genunchi in fata ta. Se roaga de tine sa ii mai acorzi o sansa, sa il ierti si iti promite ca te va iubi si mai mult. Adevarul pe care nu vrei sa il recunosti, din nou, este ca, in momentul in care l-ai iertat, tu i-ai construit lui un tipar psihologic in care el intelege ca acest comportament al lui este tolerat de tine. I-ai construit un tipar in care el stie ca, daca o va face si a doua oara, il vei ierta si a doua oara. Si fii sigura ca se va intampla. Nu peste o luna, nu peste 3 luni, se va intampla fix atunci cand abia ce iti reconstruisesi increderea in el si el s-a linistit ca este liber sa iasa la “plimbare” din nou.

Citește și: Cum te sabotezi singura fiind obsedata de control

Citește și: 7 semne periculoase de gaslighting într-o relație (nr. 3 iți omoară încrederea)



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies