Cei care iubesc baconul indiferent de partea zilei in care il consuma stiu ca este un aliment greu de gatit.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Daca nu esti atent il usuci prea mult si te ranesti cand il mananci, daca il tii prea putin in tigaie nu are gustul dorit. Se pare ca ingredientul secret pentru a face bacon ca la carte este APA!
Pune feliile intr-o tigaie incinsa, fara a le aglomera, acopera-le apoi cu apa si pune-le pe foc mare.
Treptat poti sa reduci flacara dupa ce apa a inceput sa fiarba. Lasa baconul pe aragaz pana cand apa se evapora si ai o mancare aurie si crocanta!
Daca nu esti atent il usuci prea mult si te ranesti cand il mananci, daca il tii prea putin in tigaie nu are gustul dorit. Se pare ca ingredientul secret pentru a face bacon ca la carte este APA!
Pune feliile intr-o tigaie incinsa, fara a le aglomera, acopera-le apoi cu apa si pune-le pe foc mare.
Treptat poti sa reduci flacara dupa ce apa a inceput sa fiarba. Lasa baconul pe aragaz pana cand apa se evapora si ai o mancare aurie si crocanta!