Te-ai saturat de firele rebele si carliontate? Cum sa ai parul drept cu o masca din ingrediente naturale

Te-ai saturat de firele rebele si carliontate? Cum sa ai parul drept cu o masca din ingrediente naturale
Te-ai saturat de firele rebele si carliontate? Cum sa ai parul drept cu o masca din ingrediente naturale

Toate femeile isi doresc sa aiba un par cat mai frumos si mai sanatos. Daca ai parul cret, uscat sau degradat, trebuie sa stii ca produsele din comert nu sunt singura solutie.

Ingrediente:

- o ceasca de lapte de cocos

- sucul de la o lamaie

- 2 linguri de ulei de masline

- 3 linguri de faina de porumb

Mod de preparare:

Amesteca faina de porumb cu sucul de lamaie, pana obtii un mix fara cocoloase. Pune laptele de cocos, uleiul de masline si mixul de faina si lamaie la foc mediu, amestecand pana devin o pasta cremoasa.

Masca ar trebui sa arate, din punct de vedere al compozitiei, la fel ca o masca de par obisnuita. Aplica masca pe parul uscat, pune-ti o casca de dus si inveleste-ti capul intr-un prosop. Lasa masca sa actioneze 1-2 ore, apoi spala-te pe cap normal.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sursa: secretele.com



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies